Hava Durumu

Geleceğimiz için sorumluluklarımız var

CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Cindo Bozkaya, “ Geleceğimiz için sorumluluklarımız var. Bu düşüncelerle üzerime düşeni yapmak için aday oldum.”dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2023 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2023 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Geleceğimiz için sorumluluklarımız var

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Cindo Bozkaya, “ Geleceğimiz için sorumluluklarımız var. Çocuklarımıza, gelecek nesillere yaşanabilir bir ülke teslim etmeliyiz. Bu düşüncelerle üzerime düşeni yapmak için aday oldum.”dedi. 
CHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Ziraat Mühendisi Cindo Bozkaya, “Bugün ülkenin geldiği konjonktür bakımıyla üzerimize düşen bir vazife olduğunu düşündük. Bu anlamda da karar verdik ve milletvekili adaylığına başvurdum”dedi. 

Ülkede geleceğe yönelik endişeleri herkesin yaşadığını belirten Bozkaya, “ Daha çok ülkedeki huzursuzluktan kaynaklanıyor. Benim de liseye giden bir çocuğum var. Dönüp baktığınızda Türkiye'de okumak istemiyor, yurt dışına gitmek istiyor. Gençlerin bu ülkeye bakış açısı ister istemez bizleri üzüyor. Böyle bir mantık olduğunda ülkeye katma değeri de bir başka şekilde bir başkalarına bırakıyorsunuz. Mesela en basitine baktığınızda bu pandemi sürecinde Biontek sahiplerinin iki tane Türk'ün Almanya'ya ı milyarlarca Euro bir değer kazandırıyor. Bu insanları, bizim bir şekilde bu ülkemize tutmamız gerekiyor. Yani bu insanların dinleyip, koşullarını daha düzgün bir hale getirip bunları ülkemize tutmamız gerekiyor. Bunun dışında dönüp baktığınızda insanların geçimle ilgili bir sıkıntıların olduğunu, sürekli bir huzursuzluk ortamı olduğunu görüyorsunuz. Sokağa çıkıp dışarıya çıktığınızda insanların mutsuz olduğunu görüyorsunuz. Herkesin dokunsanız patlayacak gibi bir durum söz konusu. Bunların bir şekilde değiştirilmesi gerekiyor. Böyle güzel topraklarda, bir coğrafyada daha huzurlu, insanların mutlu, huzurlu, barış içerisinde yaşaması gerektiğine inanıyorum. O yüzden aday oldum.”dedi.

Mecliste de yoğun bir çalışma içerisinde olmak istediğini belirten Bozkaya, “Mecliste öncelikle insanların bir arada, huzurlu bir şekilde fikirlerinden dolayı yargılanmadığı, inançlarından dolayı yargılanmadığı, siyasal düşüncelerinden dolayı yargılanmadığı, özgürlükçü bir yapının oluşması için elimden geldiğince sağlamaya çalışacağım. İkincisi, mesleğimden dolayı çiftçilerin olan zor durumlarını bildiğim için aynı zamanda da çiftçilik yaptığım için tarımın hak ettiği yere gelmesini sağlayacağım. Bu ülkede tarımı hakikaten de yerine getirmemiz gerekiyor.”şeklinde konuştu.
(C.BOZKURT)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.