Hava Durumu

İmamoğlu geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 26 Nisan çarşamba günü Gaziantep’e geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2023 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2023 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İmamoğlu geliyor

CHP’nin seçim çalışmalarına katılacak olan İmamoğlu bir miting ile Gazianteplilere seslenecek. 14 Mayıs genel seçimler için seçim çalışmalarına giren CHP’de bu çalışmalara katkı sağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 26 Nisan Çarşamba günü Gaziantep'te olacak.
Saat 14.30’da hava yolu ile Gaziantep’e gelmesi beklenen İmamoğlu saat 18.00’de valilikçe belirlenecek miting alanında Gazianteplilere seslenecek. İmamoğlu miting sonrası da Gaziantepli iş adamlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelecek.
İmamoğlu’nun gelişinin CHP il teşkilatına büyük moral vermesi bekleniyor.
HEYECANLA BEKLENİYOR
CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, 26 Nisan Çarşamba günü Gaziantep'e gelecek olan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyaret ve programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Uçar açıklamasında "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, partimiz ve ittifakımızın seçim çalışmalarına katılmak, bizlere destek olmak, moral vermek ve halkımızla kucaklaşmak üzere Gaziantep'e geliyor. Ziyaret 26 Nisan Çarşamba günü gerçekleşecek. 2023 Genel Seçim Kampanyasına aktif olarak katılan ve ülkemizin her yerinde çalışmalarda bulunan İmamoğlu'nun Gaziantep ziyareti heyecanla bekleniyor. Millet İttifakı iktidarında Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini de üstlenecek olan Sayın Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarımız kapsamında bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılacak" ifadelerini kullandı.

E.KAVCI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.