Hava Durumu

Nizip'in Sorunlarını Çözmeye Adayım

Ekspres Gazetesi’ne ziyarette bulunan Barak Spor Kulübü Başkanı Metin Ünal, CHP’den Nizip Belediye Başkanlığı adaylığına talip olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2023 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2023 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Nizip'in Sorunlarını Çözmeye Adayım

Ünal, “Nizip gibi 160 bin nüfuslu 27 ilçeden daha büyük olan bu ilçede belediyeye ait bir park, sosyal tesis, düğün salonu yok. Bu sorunları çözmek için adayım.” dedi.
Gazetemizi ziyaret eden Barak Spor Kulübü Başkanı Metin Ünal, Nizip Belediye Başkanlığı adaylığına talip olduğunu açıkladı. Gazetemize birtakım açıklamalarda bulunan Ünal, “160 bin nüfuslu büyük bir ilçeyi yönetmeye talibim” şeklinde konuştu. 


“Nizip’in Sorunlarını Biliyorum”
Seçim çalışmalarına başladığını söyleyen Ünal, “Öncelikle partililerimizi tabandaki beyaz yaka dediğimiz sanayicisi esnafı tüccarı bunlarla karşılıksız aday adayı olmaksızın istişarede bulunuyoruz. Nizip ilçesi hakkında yapılması gerekenleri not alıyoruz. Nizip’in sorunlarını biliyorum. Nizip’in çok sorunu var. Ancak bu sorunları çözmek için önce sorunları tespit etmek ve nasıl çözüleceğini bilmek gerekir. Nizip’e hizmet etmek için bir yola çıktık” ifadelerini kullandı 
“Biz Siyaseti Halk ve Devlet İçin Yapıyoruz”
Adaylığının nedenlerine değinen Ünal, sözlerine şöyle son verdi:
“Nizip gibi 160 bin nüfuslu 27 ilçeden daha büyük olan bu ilçede belediyeye ait ne bir park, sosyal tesis, düğün salonu hiçbir şey yok bu sorunları çözmek için adayım. Bu memlekete faydalı olacağıma inanıyorum. Çünkü biz siyaseti halk ve devlet için yapıyoruz.  Siyaseti çıkar için değil geleceğimize bir ışık bırakmak için yapıyoruz. Çünkü biz atalarımızdan böyle gördük. Bu yüzden iddialıyım ve 160 bin nüfusa ulaşmış 27 tane ilden büyük ilçeyi yönetmeye talibim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.