Hava Durumu

Sokaklar şenlendi…

Seçim hazırlıklarını devam ettiren partiler çalışmalarını sokağa taşıdı. Memleket Partisi ve Zafer Partisi çarşıda stantlarını kurarak üye kaydı ve seçim kampanyalarına devam ediyor. 

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

Seçim hazırlıklarını devam ettiren partiler çalışmalarını sokağa taşıdı.  Balıklı Meydanı’nda kurulan stant başında üye ve vatandaşlarla sohbet eden, sorunlarını dinleyen Zafer Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Avcı yerel siyasetteki çalışmalarından bahsetti. Memleket Partisi Milletvekili Adayı Cevdet Güdücü de üye standında genç partililerle birlikte çalışarak partisine destek olurken vaatlerini anlattı. 

Zafer Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Avcı “Çalışmalarımız iyi gidiyor. Esnaf ve vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunarak kendimizi ve partimizi tanıtmaya çalışıyoruz.’’ Dedi ve ‘’Kalealtında sahur programlarımız devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.’’ şeklinde konuştu.
İmza Kampanyası Başladı
 Olumsuz bir dönüş almadıklarını belirten Avcı ‘’Sandık görevlisi ve üye kaydı olarak yoğun bir talep alıyoruz. Ancak stantlarımızda sadece üye kaydı değil, mültecilerin ülkelerine gönderilmesi için de imza topluyoruz. Mültecilerin gönderilmesi ekonomimize çok iyi gelecek. Kiralar azalacak, iş imkânları artacak ve gıdaya talep azaldığı için fiyatlar düşecek’’ dedi.


 Vekil adayı İbrahim Avcı ATA ittifakının ilk ve en büyük vaadi için ‘’Yoğun bir geri dönüş alıyoruz. Tüm Zafer Partisi stantlarında, tüm vatandaşlarımız imza verebilir.’’ Dedi. 
Memleket Tarıma Yöneldi
Memleket Partisi Milletvekili Adayı Cevdet Güdücü de üye standında genç partililerle birlikte çalışarak partisine destek olurken vaatlerinden bahsetti. 


‘’Tarımsal ekonomiyi destekleyerek hayvancılıkla uğraşan ve çiftçi vatandaşlarımıza destek olacağız. Esad ile iletişime geçip bir komisyon kurarak mültecileri göndermek istiyoruz’’ dedi. ‘’ Sonrasında adım adım projelerimiz var.’’ Diyerek ‘’İnşallah hep birlikte başaracağız. Artık yeni bir yüz var. Muharrem İnce var. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum.’’ Diye ekledi. Etkinliklerinden bahseden Güdücü ‘’Esnaf ve pazar yerlerine ziyaretlerimiz ve stant çalışmalarımız oluyor. Kent genelinde 8- 10 ekibimiz eş zamanlı olarak çalışıyor.’’ Dedi. ‘’ Geri dönüşlerimiz ve üye kayıtlarımız çok iyi. 10 kişiyle görüşüyorsak 5’i bizi desteklediğini söylüyor’’ diyerek en çok üye kaydına sahip olduklarını iddia etti. 
(M.TÜRKMEN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.