Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü öncülüğünde, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Oğuzeli Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan özel bireyler için etkinlik gerçekleştirildi. Mehter gösterisi, sihirbaz gösterileri ve çeşitli ikramların yer aldığı programda özel bireylerin mutluluğuna ortak olundu.

Gaziantep’te 15 Mayıs elektrik kesintisi! İşte etkilenecek mahalleler
Gaziantep’te 15 Mayıs elektrik kesintisi! İşte etkilenecek mahalleler
İçeriği Görüntüle

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü öncülüğünde Oğuzeli’ndeki Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engelli, yetim ve öksüz çocuklarımız ile özel bireylerimiz için moral ve motivasyon amaçlı anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Program kapsamında, engelli bireylerden oluşan mehter takımının gösterisi katılımcılar tarafından büyük beğeniyle takip edilirken; sihirbaz gösterileri, pasta kesimi ve çeşitli ikramlarla özel bireylerimizin mutluluğuna ortak olundu.

Vakıf kültürünün temelinde yer alan dayanışma, paylaşma ve sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda gerçekleştirilen programda, özel bireylerimizin sosyal yaşama aktif katılımının desteklenmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması hedeflendi.

Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Oğuzeli Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür edildi.

Kaynak: Haber Merkezi