Gaziantep Futbol Kulübü ile Köksan Holding arasında üç sezondur devam eden sponsorluk iş birliği yeni sezonda da sürdürülecek. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, desteklerinden dolayı Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu’nu ziyaret ederek adına hazırlanan formayı takdim etti. Kulüpten yapılan açıklamada, Köksan Holding’e katkılarından dolayı teşekkür edilerek iş birliğinin yeni sezonda da başarıyla devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Gaziantep Futbol Kulübü ile Köksan Holding arasında üç yıldır devam eden iş birliği kapsamında, yeni sezonda da sırt sponsorluğu anlaşması yenilendi. Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, desteklerinden dolayı Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu’nu ziyaret ederek, isminin yazılı olduğu formayı takdim etti.
Sırt sponsorluğu yenilendi
Kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüz ile Köksan Holding arasında üç yıldır devam eden iş birliği kapsamında, yeni sezonda da sırt sponsorluğu anlaşması yenilenmiştir. Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz, desteklerinden dolayı Köksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu’nu ziyaret ederek, isminin yazılı olduğu formayı takdim etti. Üç sezondur kulübümüzün yanında olan Köksan Holding’e teşekkür eder, iş birliğimizin yeni sezonda da başarılarla devam etmesini temenni ederiz.'' ifadelerine yer verildi.





