Mohamed Salah ile 2 yıllık prensip anlaşmasına varan Beşiktaş yönetimi, Salah’ın menajeri Rammy Abbas ile bugün bir araya gelecek. Görüşmede Abbas’ın ek komisyon talebi konusunda yaşanan sorunlar giderilmek için konuşma yapılacak.
Dünya yıldızı ile 12 milyon euro maaş ve 1+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışan Beşiktaş yönetimi, menajer Rammy Abbas'la bugün kritik bir görüşme gerçekleştirecek. Siyah beyazlılar transfere maliyet yükü getiren komisyon bedelini aşağı çekmek için Rammy Abbas'la pazarlık yapmak için masaya oturacak.
Katar’da Salah için önemli manşet
Katar'ın önde gelen spor gazetelerinden El Kas, Mohamed Salah için dikkat çekici bir manşete yer verdi. Manşet’te "Arap futbolunun efsanesi Mohamed Salah, Beşiktaş yolunda" ifadelerini kullanılırken, Mısırlı dünya yıldızının siyah beyazlı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtildi.




