Hava Durumu

Vali Gül, Mecidiye Han’ı Gezdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ile birlikte esnafı ziyaret edip Mecidiye Han’ın çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Vali Gül, Mecidiye Han’ı Gezdi

Almacı Pazarı esnafını Gaziantep Valisi Davut Gül ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ile birlikte ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu esnaf ile sohbet ederek onlarla hasbihal etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu daha sonra Vali Davut Gül’ü restorasyon çalışmaları Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mecidiye Han’ı gezdirip çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

GAZİANTEP’İN KALBİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, yapılan çalışmaların şehri güzelleştirdiğini belirterek “Gaziantep’te ve Şahinbey’de tarih ayağa kalkıyor. Almacı pazarında esnafı ziyaret edip onlarla sohbet ettik. Buradaki tarihi mekânların restore edildiğini sokakların sağlıklaştırıldığını gördük. İnşallah bu çalışmalar tamamlandığında. Gaziantep’in kalbi olan bu merkez Türkiye’nin de kalbi olacak. Ben, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmalar Allah tamamına erdirsin” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.