Hava Durumu

Ada Koleji'nden Muhteşem Gösteri 

Gaziantep Özel Ada Koleji öğrencileri, eğitim öğretim yılının tamamlanmasına günler kala düzenledikleri gösteriler ile yeteneklerini sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ada Koleji'nden Muhteşem Gösteri 

 Anaokulundan liseye kadar tüm öğrenciler şiirler okudu, danslar etti, yılın yorgunluğunu sahnede attı.
Gaziantep Özel Ada Koleji öğrencileri, yıl sonu gösterisi ile tüm hünerlerini sergiledi. Özel Ada Koleji'nde eğitim alan anaokulundan liseye kadar tüm öğrenciler, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte sahne alarak eğitim öğretim yılının yorgunluğunu sanatla attı. Yıl sonu gösterilerinde okulun koro topluluğu beden perküsyonu, ortaokul tiyatro gösterisi, lise öğrencileri şiir dinletisi, anasınıfı dans gösterileri, ilkokul öğrencileri farklı ülkelere özgü dans gösterileri gerçekleştirdi. Jimnastik gösterisi de sergileyen öğrenciler yıl sonu gösterisini şarkılarla sonlandırdı. Öğrencileri yıl sonu gösterilerinde veliler de yalnız bırakmadı. Yaklaşık bin 200 veli, gösteri sonunda öğrencileri dakikalarca ayakta alkışladı.


'SANATLA İÇ İÇE BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ'
Gaziantep Özel Ada Koleji Genel Müdürü Gafari Bayrın, yıl sonu gösterisinde yaptığı konuşmasında öğrencileri yalnızca bilimle değil aynı zamanda sanatla da iç içe yetiştirdiklerine vurgu yaparak, "Öğrencilerimiz düzenledikleri yıl sonu gösterisi ile hem tüm yılın yorgunluğunu attı, hem de yeteneklerini sergilemiş oldu. Yıl sonu gösterilerinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuzda bilimi seven, sanat icra eden bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor ve bu doğrultuda öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
foto ada koleji
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.