Hava Durumu

GAÜN Hastanesi’nde Yazım Teknikleri Eğitimi

GAÜN Hastanesi’nde Akademik Sunum ve Yazım Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
GAÜN Hastanesi’nde  Yazım Teknikleri Eğitimi

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Barış Alpaslan tarafından verilen eğitim, hastane oditoryumunda düzenlendi. 
Eğitimde; akademik yazım teknikleri, araştırma öneri metni, dinamik sunum teknikleri, sunum tasarımı ve slayt içerikleri, atölye çalışması gibi konular işlendi. 
Eğitimin açılış konuşmasını yapan GAÜN Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Hakan Eren, “ Bir tez çalışması oluşturmak çok önemlidir. O çalışmayı yayınlattığınız günden itibaren çalışma sizinle yaşayacak. Girdiğiniz her ortamda o çalışmanızda yaptığınız yanlış hep karşınıza çıkacaktır. 2000 yılında yayınlattığınız bir makalede kullandığınız bir kaynağı belirtmediyseniz, 2023 yılında profesörlüğe başvururken bu yaptığınız yanlış ya da eksiklik karşınıza çıkabiliyor. Öğretim elemanlığına başladığınız gün tüm bu ince hususları bilmeniz gerekmektedir. Bu noktada akademik çalışmalar yaparken bu ve benzeri tehlikelerle karşı karşıya kalmamanız için ve çalışmaları oluştururken gereken ince hususlara hakim olabilmek açısından bu eğitim programını düzenlemek istedik. Bize bu eğitimi verecek olan Doç. Dr. Barış Alpaslan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesidir. Kendisinin aynı zamanda UNESCO’da da görevleri var. Doç. Dr. Barış Alpaslan UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Sürdürülebilir Kalkınma 2030 Hedefleri İhtisas Komitesi Başkan Vekilliği görevini de yürütmektedir. Bunun yanı sıra Avrupa Konseyi Eğitiminde Etik Şeffaflık ve Dürüstlük Platformu Türkiye Delegesidir. Manchester Üniversitesi’nde 2011 yılında yüksek lisansını tamamlamış, Avustralya’da öğrenimine devam etmiştir. Kendisinin ekonomi alanında birçok yayını söz konusu. Eminim ki ileride Türkiye’nin en genç profesörlerinden biri olacak. Burada olduğu için ve bizlere bu eğitime katılabilme şansı verdiği için Sayın Doç. Dr. Barış Alpaslan’a ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Doç. Dr. Barış Alpaslan’ın vermiş olduğu eğitime çok sayıda hekim ve öğrenci katıldı. Eğitim programı sonunda katılımcılara katılım sertifikaları takdim edildi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.