Hava Durumu

Turizm Fakültesine ekipman desteği

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği gönüllüsü Canan Severoğlu'na eğitime verdiği desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın adına Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay tarafından teşekkür plaket takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Turizm Fakültesine ekipman desteği

Gaziantepli iş insanı ve toplum gönüllüsü Canan Severoğlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'ne önemli araç-gereç ve ekipman desteği sağladı.
Plaket takdim töreninde konuşan Canan Severoğlu konuyla ilgili şunları söyledi: ''Deprem süresince World Center Kitchen bünyesinde gerçekleştirdiğimiz yardım faaliyetlerinde kullanmış olduğumuz ekipmanları, faaliyetlerimize son verdiğimiz gün, yine ulvi bir amaca hizmet etmesi, eğitim-öğretim faaliyetlerinde değerlendirilmesi ve Gaziantep Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri tarafından kullanılması amacıyla bölüme teslim ettik. Umarım öğrenciler en iyi şekilde faydalanırlar.''


Canan Severoğlu'na Teşekkür plaketini takdim eden GAÜN Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Bay ise eğitim-öğretime verilen destekleri çok fazla önemsediklerini ve İçinde bulunulan zorlu süreçlerde öğrencilerin gelişimini önceleyen, eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere yüklü bir bağışta bulunan Canan Severoğlu'na ve emeği geçenlere, GAÜN öğrencileri adına teşekkür etti. Prof. Dr. Bay, işbirliklerinin ilerleyen süreçlerde de devam edeceğini ifade etti. 
GAÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun Uçuk da “Deprem sürecinde gerçekleştirmiş oldukları yardım faaliyetleri sırasında iletişim halinde olduğumuz, afet durumlarında mutfak yönetimi konusunda ortak çalışmalar içerisinde bulunduğumuz Canan hanımın bu desteğini çok kıymetli buluyorum. Teknik açıdan ihtiyaçlara yönelik bu bağışlar oldukça önemli. Kendisine eğitim-öğretim faaliyetlerine sağladığı katkılar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.