Gaziantep’te aniden bastıran sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Öğle saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış, özellikle merkez ilçelerde günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlara sığınmak için hızla hareket ederken bazı bölgelerde kısa sürede su birikintileri oluştu. Sokakta bulunanlar yağıştan korunmak için dükkan girişlerine ve saçak altlarına yöneldi. Kısa sürede etkisini artıran sağanak nedeniyle bazı caddelerde yaya ve araç trafiğinde aksaklıklar yaşandı.

Sağanak etkili oldu

Kaza sonrası çıkan tartışma kavgaya dönüştü: 4 tutuklama
Kaza sonrası çıkan tartışma kavgaya dönüştü: 4 tutuklama
İçeriği Görüntüle

Gaziantep’te özellikle merkez ilçelerde etkili olan sağanak yağmura sokakta bulunan vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Vatandaşlar sığınacak yer ararken bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bazı vatandaşlar ise koşarak yağmurdan kaçmaya çalıştı.

Kaynak: İHA