Sektör temsilcilerinin sandık başına gittiği ve iki listenin kıyasıya rekabet ettiği seçimde oy verme işlemi büyük bir heyecana sahne oldu. İki adayın başa baş mücadele verdiği 18 No’lu Komite'de, oyların sayılmasıyla birlikte yeşil liste rakibini geride bırakarak yeni dönemin temsil yetkisini elde etti.
Yeni dönemin yönetim ve meclis temsilcileri netleşti
Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 18 No’lu Meslek Komitesi'nin yeni yönetimi de kesinleşti. Yapılan görev dağılımına göre Mehmet Oktay Tor Meslek Komitesi Başkanı, Mehmet Çetindaş ise Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı oldu. Sektörün GSO Meclisi’ndeki sesi olacak Meclis Üyeliklerine Mustafa Savrun, Atilla Sağlamer ve Mehmet Hösükoğlu seçilirken, Recep Kemal Şirikoğlu ise Meslek Komite Üyesi olarak kadroda yer aldı.
Üretim ve ihracat odaklı yeni dönem başlıyor
Yeşil listenin başarısı imalat ve sanayi dünyasında memnuniyetle karşılanırken, yeni yönetimin zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacağı bildirildi. Yönetimin öncelikli hedefinin Gaziantep'in imalat gücünü pekiştirmek ve sektörün ulusal ile uluslararası pazarlardaki ihracat payını artıracak projelere imza atmak olduğu vurgulandı.




