Hava Durumu

Ak Parti’ye CHP’den katılım

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala muhalefet partilerinden AK Parti’ye katılımlar sürüyor. 

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Ak Parti’ye CHP’den katılım

14 Mayıs seçimleri öncesinden bu yana çeşitlik meslek kollarından tutun da mahalle sakinlerine kadar birçok vatandaşla bir araya gelen AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı temsilcileri ve milletvekilleri, son olarak triko üretimi yapan tüccarlarla buluştu. Buluşmada, Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyen yaklaşık 30 kişilik grup, AK Parti’nin seçim beyannamesi ve projelerini dinleyerek, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinden AK Parti’yi destekleme kararı aldı. 
AK Parti’ye katılan seçmenlerin rozetleri, Önceki Dönem Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri tarafından takıldı. 


AK Parti’ye katılanlara teşekkürlerini sunan Abdulhamit GÜL, “Bizim dayandığımız tek güç var o da millet iradesidir. Bizim yolumuz millete hizmet yoludur. 28 Mayıs'ta büyük Türkiye zaferi için doğru adamla durmak yok, yola devam” ifadesini kullandı. 
Yıllardır süre gelen hizmetlere yönelik memnuniyetini dile getiren seçmenler ise “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılına hazırız. 28 Mayıs’ta sandıklardan çıkan sonuçlarda bunu çok net göreceğiz” diye konuştu. 
Günbegün katılım sayısını artıran AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ve 28’nci Dönem Milletvekilleri, 28 Mayıs ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.