Hava Durumu

CHP Gaziantep’te 1 Mayıs coşkusu

Mayıs  Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütü tarafından Kırkayak Parkı'nda kutlama etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
CHP Gaziantep’te 1 Mayıs coşkusu

 1 Mayıs işçi ve Emekçi Bayramı kutlama etkinliğine Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütü damga vurdu. 

Yoğun bir katılımın sağlandığı etkinlik; CHP Gaziantep İl Örgütünün Kortej Yürüyüşüyle  başladı. İl  Seçim Koordinasyon Merkezi'nde başlayan yürüyüş, Kırkayak Parkı'na kadar sürdü . Coşkulu bir kalabalıkla kutlama alanına giren CHP örgütü,  1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı  halaylar çekerek  büyük bir coşkuyla kutladı.

GELİR DAĞILIMI ARASINDAKİ UÇURUM ORTADAN KALKACAK

1 Mayıs programı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, iktidara geldikleri takdirde ücret ve maaş adaletinin sağlanacağına dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi; ‘’CHP iktidarının ilk 2 yılında;Çalışanlar üzerindeki vergi ve sigorta prim yükünü indirecek,Kamu çalışanları arasında ücret ve maaş adaletini sağlayacak,Kaçak yabancı işçilikle tavizsiz ve etkin mücadele edecek,Çalışma hayatında kadınlara yönelik negatif ayrımcılık içeren her türlü uygulamaya engel olacak,Kamu atamalarında mülakatı kaldıracağız.amu çalışanlarının çalışma koşulları ve özlük haklarını iyileştireceğiz. 100 bin öğretmen, 100 bin sağlık çalışanı, 100 bin güvenlik personeli atayacağız’’.

UÇAR: 1 MAYISLAR TÜM ÇALIŞANLARIN BAYRAMI OLSUN DİYE ÇALIŞACAĞIZ.

Başkan Uçar, ‘’Bu 1 Mayıs emekçilerin ezildiği, sömürüldüğü son 1 Mayıs olacak. 14 Mayıs’tan sonra hak edenin hakkını aldığı bir düzen kuracağız. Bu 1 Mayıs meydanların emekçilere yasaklandığı son 1 Mayıs olacak. İktidarımızda memleketin tüm meydanları emekçilere açık olacak.” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.