Hava Durumu

Çıksorut, “Erdoğan” diyor

14 Mayıs seçimleri için saha çalışmamızda bugünkü durağımız Çıksorut Mahallesi oldu. Çıksorut Mahallesi’nde Cumhurbaşkanlığı’nda Recep Tayip Erdoğan açık ara önde çıkarken, Ak Parti de birinci parti olarak görünüyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Çıksorut, “Erdoğan” diyor

14 Mayıs seçimleri için sahaya inen Ekspres Ekibi, her gün farklı bir mahallede vatandaşın nabzını tutuyor. Ekspres ekibi, bugün de Çıksorut Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim ile ilgili görüşlerini aldı.


AÇIK ARA ERDOĞAN
Çıksorut Mahallesi’nde görüştüğümüz vatandaşların büyük kısmı, oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğini belirtti. Görüştüğümüz kişiler içerisinde Erdoğan, yüzde 79 gibi büyük bir destek oranına ulaştı. Çıksorut’ta Kemal Kılıçdaroğlu’na destek ise yüzde 17’de kaldı. Diğer iki adaydan Sinan Oğan yüzde 3, Muharrem İnce yüzde 1’lik destek buldu.


MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE TERCİH AK PARTİ
Çıksorut’ta Erdoğan büyük destek alırken, Ak Parti de partiler arasında birinci sırada yer alıyor. Ak Parti’nin oyları Erdoğan’a ulaşamasa da yüzde 59 ile birinciliği bırakmayacağını gösteriyor. CHP, yüzde 13’lük bir destek alırken, kararsızlar yüzde 12 ile üçüncü parti konumunda yer aldı. Diğer partiler ise MHP yüzde 5,  İyi Parti yüzde 3, Yeşil Sol Parti yüzde 3, Zafer Partisi yüzde 1 ile sıralandı.
(E.KAVCI)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.