Hava Durumu

“Gaziantep için ne yapacaksınız?”

Vatandaş, milletvekili adaylarına soruyor

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“Gaziantep için ne yapacaksınız?”

14 Mayıs seçimleri için sahaya inen Ekspres Gazetesi ekipleri, vatandaşın seçimler ile ilgili görüşlerini de alıyor. Bugüne çalışılan mahallelerde, en çok milletvekili adaylarının tanınmadığı ve kendilerine ait söylemlerinin olmadığı yönünde eleştiriler alındı. Vatandaş, adayların “ Gaziantep için siz ne yapacaksınız?” sorusuna cevap vermesini bekliyor.

14 Mayıs seçimleri için sahada çalışmalarına devam eden Ekspres Gazetesi ekipleri, vatandaştan en fazla adayları tanımadıkları yönünde eleştiri görüşleri alıyor. Zaman zaman, sahada çalışan adaylarla karşılaştıklarını, onların seçim söylemlerini dinlediklerini belirten vatandaşlar, “ Ancak sürekli bizlere kendi partilerinin vaatleri ile ilgili söylemlerde bulunuyorlar. Partimiz şunu yapacak, bunu yapacak. Bunlar tabi ki oy vermemizde önemli konular. Ancak milletvekillerimizin de yapacaklarını duymak istiyoruz.” şeklinde konuşuyorlar.  


SİZİN DE VAATLERİNİZİ DUYMAK İSTİYORUZ
Görüşlerini aldığımız bir vatandaş, “ Partilerin milletvekili adayları, bizlerin vekilleri olacak. Ancak sürekli partilerinin seçim vaatlerini, liderlerinin söylemlerini bize aktarıyorlar. Ancak biz mecliste sizin ne yapacağınızı da duymak istiyoruz. Siz seçildiğinizde Gaziantep için ne yapacaksınız? Mecliste nasıl bir milletvekili profili çizeceksiniz, öğrenmek istiyoruz. Milletin vekili olacak adaylar, kendileri ile ilgili doğru dürüst bizimle hiçbir şey paylaşmıyorlar.” eleştirisini yaptı.
 Diğer vatandaşlar da, gelinen noktada artık milletvekiline değil, partiye göre oy vermek durumunda kaldıklarını, çünkü milletvekili adaylarını tanımadıklarını dile getirdiler.
(C.BOZKURT)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.