Hava Durumu

Hedef yine kararsızlar

Türkiye ikinci defa sandığa giderken kentteki vatandaş kararsız. 28 Mayıs’a günler kala CHP ve AKP çalışmalarını hızlandırmış durumda.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Hedef yine kararsızlar

14 Mayıs’ta düzenlenen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde katılım oranı yüzde 89 olarak gerçekleşmişti. Adaylar şimdi sandığa gitmeyen bu kesime ulaşmak için çalışıyor.  
28 Mayıs’a 3 gün kala Kararsız olduğunu söyleyen ve sandığa gitmeyi düşünmediğini belirten belirli bir kitle bulunuyor. Her iki adayın ekipleri seçim sürecinin son günlerinde bu kitleyi ikna etmek için çabalıyor.


KARARSIZ SAYISI HALA FAZLA
Seçimler ile ilgili saha çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, 28 Mayıs için hala kararsız olduğunu belirten vatandaşlarla çok sık karşılaşıyor. Bu turda iki adayın yarışacak olması nedeniyle, geçen seçimde yüzde 5,17 oy oranına ulaşan Sinan Oğan’a oy verenler, partilerin öncelikli hedefi durumunda. Oğan’a oy verenlerin kafası Oğan’ın Erdoğan’a, ittifak partilerinin de Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması nedeniyle iyice karışmış durumda. 
Partiler, bu kitleye ulaşarak durumu lehine çevirmek için son günleri iyi değerlendirmeye çalışıyor. Ancak bu kitlenin tavrı, 28 Mayıs Pazar günü belli olacak gibi görünüyor.
(C.BOZKURT)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.