Hava Durumu

İbn-i Sina Parkı hizmete girdi

Şahinbey Belediyesi yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek,  İbn-i Sina Mahallesi’ne yaptığı İbn-i Sina Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İbn-i Sina Parkı hizmete girdi


Şahinbey Belediyesi vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek,  İbn-i Sina Mahallesi’ne yaptığı İbn-i Sina Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.
Şahinbey Belediyesi tarafından İbn-i Sina Mahallesine yaptırılan İbn-i Sina Parkı 34.650 m2’lik alana yapıldı. İçerisinde çocuk oyun grupları, piknik alanları, bisiklet ve koşu yolu bulunan İbn-i Sina Parkın açılışını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Milletvekili Adayları Eyüp Özkeçeci, Muhammed Hakan Tanrıöver, protokol üyeleri ve vatandaşlar gerçekleştirildi.

650 PARK YAPTIK
Daha yeşil bir Gaziantep ve Şahinbey için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şehirleşme ve planlı büyüme çok önemli. Göreve geldiğimizde Şahinbey’in 683.000 nüfusu vardı. Şuanda ise 1 milyon 260 bin kişiyiz. Nüfusumuzda yüzde yüz artış var. Artan nüfusu çarpık yapılaşmaya mahkum etmeden göreve geldikten sonra 12 tane yeni mahalle kurarak planlı yapılaşmayı teşvik ettik. Şahinbey de doğru dürüst yeşil alan yokken göreve geldikten sonra 650 tane park yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Türkiye’nin en büyük Millet Bahçesi olan YeşilVadi Millet Bahçesini Gazianteplilerin hizmetine sunduk. İbn-i Sina Mahallemize yaptığımız İbn-i Sina Parkımızın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM

AK Parti Milletvekili Adayı Eyüp Özkeçeci park yapılan alanın çok değerli olduğuna dikkati çekerek “Öncelikle Şahinbey Belediye Başkanımı kutluyorum. Burası çok değerli bir arsa. Burayı imara açıp belediyemize başka türlü gelir sağlayabilirdi. Ancak burayı park yaparak, İbn-i Sina Mahallesindeki kardeşlerimizin hizmetine sundu. Başkanımız öğrencilere 104 bin bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyor. Bisiklet alan tüm öğrenci kardeşlerimizi kutluyorum. Aldıkları bisikletleri bisiklet yollarında veya parklarda kullansınlar. Çünkü şehrimiz her geçen gün büyüyor ve araç sayısı artıyor. Sizlerin can güvenliği bizler için çok önemli. Bir kez daha böyle bir parkı yaparak sizlerin hizmetine açan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyor vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.
NADİDE MEKÂNLARDAN BİRİSİ
Şahinbey’in Gaziantep’e kazandırdığı nadide bir mekan olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Hakan Tanrıöver “Şahinbey Belediyesi’nin çok önemli hizmetlerinden birini daha hizmete açtık. Yeşil Gaziantep ve Yeşil Şahinbey’e nadide mekânlardan birini daha Şahinbey Belediye Başkanımız İlçemize kazandırdı. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Şirin Park dualarla vatandaşın hizmetine açıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.