Hava Durumu

İş Adamları İftar Yemeginde Buluştu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi tarafından Başkan Mustafa GÜNEŞ ev sahipliğinde Tuğcan Otel’de iftar yemeği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2023 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2023 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
İş Adamları İftar Yemeginde Buluştu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Gaziantep Şubesi tarafından Başkan Mustafa GÜNEŞ ev sahipliğinde Tuğcan Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Gaziantep Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet UZUN, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu TİRYAKİ ile Üyeler katılım sağladı
Yemekte Konuşma Yapan Başkan GÜNEŞ 
Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşım, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır. Her yıl heyecanla geçirdiğimiz mübarek ramazanın, bu yıl hiç unutamayacağımız, 6 şubat felaketinin burukluğu içerisindeyiz.
Şehrimiz İle Birlikte, 11 İlimizi Etkileyen Büyük Felaketin 68. Günündeyiz.
6 Şubat felaketi bize çok şey öğretti, nasıl ki tüm dünya da olduğu gibi, ülkemizde de mart 2020 de başlayan pandemi süreci, bizleri evlerimizden dışarı çıkarmazken, 6 şubat 2023 depremi sürecinde de, evlerimize giremez olduk. Tüm bu zorlu süreçlerde, milli gücün ve dayanışmanın ve de en önemlisi rabbimize şükür etmenin, değerini bir kez daha anladık.
Acılarımız daha çok taze, her ne kadar normale dönmeye başladıysak ta, kalbimiz depremzedelerimiz ile birlikte bu manada, üzerimize düşen sorumlulukların elbette farkındayız. Depremin ilk anından bu yana, üyelerimiz ve gönüldaşlarımız ile birlikte, bize ihtiyacı olan tüm bireylerin, maddi manevi yanlarındaydık, olmaya da devam ediyoruz.
DEPREMZEDELERİ UNUTMAYAN GÜNEŞ SÖZLERİNE ŞU ŞEKİLDE DEVAM ETTİ

Anadolu topraklarının, birikiminden aldığı güç ve medeniyetimizin temsil ettiği, adalet ilkesi ile haklı zenginlikler üretmek için kurulan ASKON,
1998 yılında kurulmuş olup, 2016 yılında Bakanlar Kurulu Kararınca, Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsü haline gelmiştir.
ASKON olarak; Nihai amacımız topluma ve üyelerimize hizmet sunmaktır. her geçen gün nitelikli iş insanları ile üye yapısını güçlendiren ASKON,
Ülkemizde Olduğu Gibi Gaziantep’in de Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Biridir.
Türkiye geneli; 8.000’in üzerinde üyesi, 20.000’in üzerinde üye şirketleri ve 1.000.000’a yaklaşan iş gücü istihdamı ile ülke ekonomisine katkı sağlamanın  ve bunun bir parçası olmanın haklı gururu içerisindeyiz. üyelerimiz ile ülkemizin rekabet gücünü artırmak, gelişen sektörlerin, yerel ve global de kurumsal alt yapılarının güçlenmesine rehberlik etmektir.
Bu anlamda her biri kendi sektöründe başarılı olan üyelerimizle birlikte üretimde, istihdam da ve ihracatta başarıyla Türkiye’ye rol model olan Gaziantep için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz.
Geleceğimizin Teminatı Olan Gençlerimize de Ayır Bir Önem Verdiklerini Söyleyen Başkan Güneş
Genç ASKON teşkilatımız ile girişimci gençlerimizi hayata hazırlayıp helal kazanç doğrultusun da onlara ışık olarak geleceğin iş insanlarının yetişmesine katkı sağlıyoruz.
Bize düşen topluma örnek olup haklı zenginlik misyonu ile daha çok çalışmak ülke ekonomisine destek olmaktır dedi. 
Başta vefat eden depremzedelere rahmet dileyen güneş tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.