Hava Durumu

Kabinede Gaziantep’i sevindiren isimler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabineyi açıkladı. Yeni kabinede Gaziantep’ten kimse olmasa da daha önce Gaziantep’te uzun süre görev yapan ve Gaziantep ile iletişimi iyi olan iki  isim yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Kabinede Gaziantep’i sevindiren isimler

Gaziantep’te uzun yıllar Vali olarak görev yapan ve daha sonra İstanbul Valisi olan Ali Yerlikaya yeni kabinede İçişleri Bakanı oldu. 2 dönem Gaziantep milletvekili olarak görev yapan ve bu süre içerisinde farklı bakanlıklarda görev alan Mehmet Şimşek’te Hazine ve Maliye Bakanı oldu.
Yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Yeni kabinede İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanı Bakanı olarak atandı.
Yerlikaya Pazar günü İçişleri Bakanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevi Süleyman Soylu’dan devralarak, göreve başladı. Yerlikaya 05.03.2015 - 03.11.2018 tarihleri arasında Gaziantep Valisi olarak görev yaptı. 
Şimşek de görevi devraldı
Hazine ve Maliye Bakanlığında devir teslim yapıldı. Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, görevini Mehmet Şimşek’e teslim etti.
Bakanlıkta düzenlenen törende konuşan Önceki Dönem Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, Bakanlık döneminde yaptığı açıklamaları anlattı, görevi devralan Mehmet Şimşek’e başarılar diledi.
(E.KAVCI)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.