Hava Durumu

Konteynerde hizmet veriyor

Gaziantep’te çarşıdaki PTT binasında deprem sonrası tadilata başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2023 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2023 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Konteynerde hizmet veriyor

Gaziantep’te çarşıdaki PTT binasında deprem sonrası tadilata başlandı. Herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek adına bina tamamen boşaltılırken, kurum hizmetlerine konteynerde devam ediyor
11 ilimizi etkileyen ve büyük kayıplara yol açan deprem sonrası Gaziantep genelinde birçok binada incelemeler yapılmış ve gerekli görülen resmi kuruluşlarda tadilatlar başlatılmıştı. 


Hasar gören çarşı PTT binası da  tüm incelemeler yapıldıktan sonra onarım çalışmaları başlamıştı. Çalışmalar yaklaşık 2 haftadır devam ederken, kurum hizmetlerini konteynerde veriyor.
Kurum, tadilat süresinde mağduriyet yaşanmaması ve aksaklıkların giderilebilmesi adına kurmuş olduğu konteyner içerisinde hizmet vermeye devam edeceğini açıklamıştı. Alanın dar olması ve çalışan sayısının azlığından dolayı çalışmalar aksamalı olarak devam ediyor.Tadilatın yaklaşık 2 hafta daha sürmesi beklenen resmi bina içerisine yerleşme alanlarının değiştirilmesi söz konusu olduğundan tam olarak faaliyete geçmesi için bu işlemlerin en az 1 ay daha sürmesi bekleniyor. 
(C.BOZKURT)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.