Hava Durumu

Terkinler çetesinden 35 kişi yakalandı

İnegöl merkezli operasyonla 35 mensubu yakalanan Terkinler Çetesi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da gündemindeydi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 21:03
Kaynak: İHA
Terkinler çetesinden 35 kişi yakalandı

İnegöl merkezli operasyonla 35 mensubu yakalanan Terkinler Çetesi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da gündemindeydi. Bakan Yerlikaya, Terkinler Çetesi'nin yakalanması dolayısıyla Emniyet teşkilatını tebrik etti. Bakan Yerlikaya, "6 milyar lira değerinde gayrimenkule el konuldu. Şehir eşkıyalarının tepelerine bineceğiz. Onlara göz açtırmayacağız."Milletimizin huzurunu bozanların her zaman tetikteyiz. Uzun süredir tefecilik, hırsızlık, ağır dolandırıcılık ve insan kaçakçılığı suçlarından  yakından takip edilen

 Terkinler çetesi, önceki gün düzenlenen operasyonla tutuklandı. Bakan Yerlikaya, bunun Organize Suçlarla ilgili 35 şüpheliye yönelik bir operasyon olduğunu söyledi. organize ederek şunları söyledi:

 "Bursa İnegöl'de karargâh bulunan 4  ilde 450 jandarma mensubunun katıldığı operasyonda 35 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda silah, çek, bilet ve 6 bin lira değerinde mal ele geçirildi. milyar TL arandı, 31 şirkete el konuldu.Bu eylemi düzenleyen Kahraman Jandarmamızı tebrik ederiz.Şehrin haydutlarına bineceğiz. Biz bunlara tolerans göstermeyeceğiz. Milletimizin huzurunu bozanların her zaman tetikteyiz.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.