Hava Durumu

Türkiye ikincileri Fadıloğlu’nu ziyaret etti

TEKNOFEST’e Bilim Şehitkamil çatısı altında hazırlanan ve ‘Ulaşım Teknolojileri’ kategorisinde yarışarak Türkiye 2.’si olan Ahmet Barut ve Musab Demiray, verdiği destek dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Türkiye ikincileri Fadıloğlu’nu ziyaret etti

24 bin 640 takımı geride bırakarak Türkiye 2.’si olmayı başaran Perseverence Takımı’nı tebrik ederek ödüllendiren Başkan Fadıloğlu, “Bilim Şehitkamil ailesi olarak her sene TEKNOFEST'te çok değişik projelerle katılıyoruz. Geçen sene de yine finale kalan çocuklarımız bu sene derece yaptılar. Tebrik ediyorum. Gerçekten emeğin karşılığı alındı” dedi.

Bilim Şehitkamil olarak bu yıl Atatürk Havalimanı’nda 6.’sı düzenlenen TEKNOFEST’te ‘Ulaşım Teknolojileri’ kategorisinde katılan Perseverence Takımı öğrencileri Ahmet Barut ve Musab Demiray, Deneyap eğitmenlerinden Asım Barut rehberliğinde geliştirdikleri ‘Trafik Eğitimi Simülasyon Oyunuyla’ kendi kategorilerinde 24 bin 640 takımı geride bırakarak Türkiye 2.’si olmayı başardılar.

Elde ettikleri başarıyı paylaşmak ve sağlanan imkanlar dolayısıyla teşekkür etmek için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden Ahmet Barut, Musab Demiray ile Asım Barut, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na TEKNOFEST amblemli t-shirt hediye ettiler. Öğrenciler, TEKNOFEST Türkiye 2. Kupası’nı da Şehitkamil Belediyesi Başkanlığı’na armağan ettiler. Başkan Rıdvan Fadıloğlu da öğrencileri ve eğitmenleri başarılarından ötürü tebrik ederek kendilerine bilgisayar hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.