Hava Durumu

#Gaziantep Polisgücü

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Gaziantep Polisgücü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Gaziantep Polisgücü haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin Gururu Oldular Haber

Türkiye'nin Gururu Oldular

İlk etapta erkeklerde Avusturya'nın Viyana şehrinde Euro Hokey'in en iyi 10 takımının katıldığı Avrupa Şampiyonasında kötü başlasa da sonradan açılarak en iyi 5 takımdan birisi olmayı başardı. Ardından Gaziantep Polisgücü Sultanları ile ülkemizde Alanya'nın ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonasında sahne aldı. Sultanlar En İyi İkinci Oldu Alanya'da gerçekleşen Euro Hokey Avrupa Şampiyonasında Sultanlar harika iş çıkardı. Grubunda çıktığı maçlarda önemli sonuçlar alarak önce yarı finale ardından ise final yapan Gaziantep Polisgücü, Avrupa ikincisi olarak ülkemizi bir kez daha hokey dalında başarıyla temsil etmenin gururunu yaşattılar. Ülkemize daha önceki turnuvalarda Avrupa şampiyonluğu da kazandıran hem erkekler ve kadınlar bir kez daha kısıtlı imkanlara rağmen elde ettikleri başarılı sonuçlarla büyük alkış aldılar. Kaplanlar Sonradan Açıldı Avusturya’nın Viyana şehrinde oynanan Euro Hokey Avrupa Şampiyonasında kötü başlayan Kaplanlar, sonradan açıldı ve aldığı kritik galibiyetlerle Avrupa’nın en iyi 5 takımından birisi oldu. Antrenör Yusuf Kasım, hokeyde Gaziantep ismini Avrupa’ya ezberlettiklerini ve bunun gururunu yaşadıklarını söyledi. Bu Gurur Mehmet Kaplan'ın Hiç kimseden destek almadan yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte zor imkanlara rağmen Gaziantep Polisgücüspor'u ayakta tutmaya çalışan Başkan Mehmet Kaplan, başarıdaki en büyük hay sahiplerinden birisi oldu. Genç sporcuların ayakta kalabilmesi adına önemli bir mücadele veren Kaplan, elde edilen şampiyonluğun ardından büyük gurur yaşarken "Hedefimiz her zaman ülkemizi başarıyla temsil etmek ve bunu da layıkıyla yaptığımızı düşünüyorum. Polisgücü sadece sportif başarısıyla değil, gençlerimizi spora kazandırarak da önemli işler yapmaya çalışıyor. Erkeklerde ve Kadınlarda elde ettiğimiz başarı nedeniyle gururluyuz, çünkü başarıya hasret ülkemize böyle bir mutluluk yaşattığımız için. Bu başarıda emeği geçen teknik ekibe ve oyuncu grubuna teşekkür ediyorum" diye konuştu.   

Polisgücü'nün Sultanları Avrupa 2.'si Oldu Haber

Polisgücü'nün Sultanları Avrupa 2.'si Oldu

Birbirinden güzel sonuçlara imza atan ve son Racınbrux galibiyetinin ardından finalde Düsseldorfer karşılaşan Gaziantep Polisgücü, Avrupa'nın en iyi ikinci takımı oldu. Erkeklerde Avrupa'nın en iyi 5. takımı olan Polizgücü, bu kez kadınlarda katıldığı euro hokey Avrupa Şampiyonasında Avrupa'nın en iyi ikinci takımı olarak bir kez daha gururumuz olmayı başardılar. Erkeklerle Avrupa'nın en iyi 5. takımı olduktan sonra bu kez Alanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında kadınlarda Avrupa 2.'si olan Polisgücü ülkemizi gururlandırdı. Başkan Mehmet Kaplan, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Kızlarımız turnuva boyunca çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve finalde Düsseldorfer ile karşılaşarak Avrupa'nın ikinci takımından birisi olduk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum" diye konuştu.  Ülkemizi En İyi Şekilde Temsil Etmeye Çalıştık Erkeklerle Avrupa'nın en iyi 5. takımı olduktan sonra bu kez Alanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında kadınlarda Avrupa 2.'si olan Polisgücü ülkemizi gururlandırdı. Başkan Mehmet Kaplan, "Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Kızlarımız turnuva boyunca çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve finalde Düsseldorfer ile karşılaşarak Avrupa'nın ikinci takımından birisi olduk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyorum" diye konuştu.   

Polisgücü Avrupa Şampiyonluğu İstiyor Haber

Polisgücü Avrupa Şampiyonluğu İstiyor

Geçen hafta içinde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve Alanya'da kampa giren Gaziantep Polisgücü, gözünü bir kez daha Avrupa şampiyonluğuna dikti. Polisgücü ilk olarak yarın erkeklerde sahaya inecek ve 18 Şubat'ta oynanacak final maçıyla son bulurken kadınlar ise 22-25 Şubat tarihleri arasında Alanya'da Avrupa Şampiyonası mücadelesi verecek.  Polisgücüspor antrenörü Yusuf Kasım, Alanya’da hazırlıklarının çok iyi geçtiğini ve Başkan Mehmet Kaplan'ın destekleriyle Avrupa Şampiyonasına hazır olduklarını belirterek, erkeklerde ve kadınlarda bir kez daha kupayı alarak ülkemizi gururlandırmak istediklerini söyledi. Alanya’da Avrupa Şampiyonası öncesi Polisgücüspor'da moraller yerinde. Kaplanların ilk maçı bugün Gaziantep Polisgücü ilk olarak erkeklerde Avrupa Şampiyonası mücadelesi verecek. Polisgücü'nün kaplanları yarın saat 18.00'da Wimbledon HC ile karşılaşacak. Kırmızı-Beyazlı Polisgücü'nün kaplanları ikinci maçında ise cuma günü yine saat 18.00'da HAHK Mladost ile oynayacak ve 3. maçını ise Cumartesi günü saat 11.00'da WKS Grunwald Poznan ile oynayacaklar. Gruptan çıkması halinde cumartesi günü çeyrek ve yarı final maçları oynanacak ve pazar günü ise erkeklerde final oynanacak ve şampiyon belirlenecek.  Sultanlarda ise ilk maç Slavia Prag ile Alanya'da düzenlenecek olan Hokey Salon Avrupa Şampiyonsında Gaziantep Polisgücü kadın takımı ilk maçını 22 Şubat'ta Slavia Prag ile saat 13.45'te karşı karşıya gelecek. Hokeyin Sultanları ikinci maçında 23 Şubat Cuma günü 2 maç oynayacak ve ilk maçta saat 13.45'te bu kez MSC Sumchanka günün ikinci maçında ise saat 19.45'te Watsonyalılar HC ile oynayacaklar ve grubun son maçında ise 24 Şubat Cumartesi günü 12.45'te Sanse Complutense ile karşı karşıya gelecekler. Ve grup maçlarının ardından gruptan çıkan takımlar aynı gün çeyrek final ve yarı final maçlarna çıkacak ve Hokey Salon Avrupa Şampiyonasında final pazar günü oynanacak.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.