Hava Durumu

#Sanko Sanat Galerisi

Gaziantep Ekspres Gazetesi - Sanko Sanat Galerisi haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sanko Sanat Galerisi haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Ressam Ömer Ünsal SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak Haber

Ressam Ömer Ünsal SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat depremlerini yaşadığını belirten Ömer Ünsal, sergide doğadaki değişim ve dönüşümü yansıtan eserlerine yer vereceğini söyledi. Kafkas asıllı olduğunu anlatan Ünsal, “Rus savaşlarında Kafkas ırkı atlar vardı. Birçok at ırkı yok oldu sadece Şağdi cinsi ırk kaldı. Bu atın anısına eserlerimde atları çalıştım. Atlar savaşta, barışta insanla birlikte yol almıştır. Bu nedenle kültürel yolculuk gibi düşündüm ve eserlerimde atlara da önem verdim” dedi. Daha önce atlar ve pirimitif (Desenler- motifler) konularını eserlerine yansıttığına vurgu yapan Ünsal, “Şimdi bizleri derinden yaralayan depremlerin yaşattıklarını tuvalime yansıttım. Gaziantepli sanatseverleri sergi açılışına davet ediyorum” şeklinde konuştu. Ömer Ünsal’ın 20 eserinin yer alacağı “At, Primitif ve Deprem” temalı resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 15 Mart 2024 Cuma günü saat 17.30’da açılacak. Ömer Ünsal Ömer Ünsal, Kahramanmaraş Göksun’da 1976 yılında doğdu. 19 Mayıs üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümünde Kuzey Kafkas Halk Dansları derslerine yarı zamanlı öğretmen olarak girdi. Avrupa Birliği Projesi kapsamında 2004-2005 yılında Akdeniz Bölgesi Kafkas Halk Dansları ekibinin müziklerini Garmonla (Garmon: Kafkaslara özgü bir akordeon türü) icra etti. Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesinde görsel sanatlar öğretmeni olarak çalışmaktadır.  Gaziantep, Kahramanmaraş ve Amasya’da 6 kişisel sergi açan Ünsal, Adana, Kahramanmaraş, Halep, Gaziantep, Amasya ve Samsun’da 7 karma sergiye katıldı. Yarışmalarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri alan Ünsal’ın eserleri, üç yarışmada sergilenmeye değer görüldü

‘Yansımalar’ Temalı Resim Sergisi Haber

‘Yansımalar’ Temalı Resim Sergisi

Ressam Nurdan Ulutaş SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak Nurdan Ulutaş, sergide doğanın güzelliklerini ve çeşitliliğini yansıtan eserleri bir araya getirerek izleyicilere ilham vermeyi hedeflediğini söyledi. "Yansımalar" sergisi, doğanın farklı yönlerini ve zenginliklerini keşfetmek için fırsat sunduğunu belirten Ulutaş, “Sergide yer alacak portreler, insanların yüzlerini ve karakterlerini yansıtan çalışmalarımdır. İnsan figürü üzerinden duygusal bir anlatım sunan eserlerim, izleyicilere derin bir içsel yolculuk deneyimi yaşatacaktır” dedi. Sergilenecek eserler arasında yer alan çiçeklerin, ağaçların ve diğer bitkilerin canlı renklerini ve formlarını yansıtarak doğanın tüm güzelliğini sergileyeceğini ifade eden Ulutaş, “Sanatseverler, resimler aracılığıyla doğanın şifa veren enerjisini deneyimleme fırsatı bulacak” diye konuştu. Nurdan Ulutaş’ın 27 eserinin yer alacağı “Yansımalar” temalı resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 17.30’da açılacak. Nurdan Ulutaş Nurdan Ulutaş, 1970 yılında Bursa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Lise yıllarında ilgi duyduğu resim çalışmalarına, iş hayatından fırsat bulduğu zamanlarda hobi olarak yapmaya başladı. Ressam Mustafa Bencan’dan karakalem, suluboya, yağlı boya tekniklerini öğrendi ve bu dönemlerde çeşitli karma sergilere katıldı. Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı çeşitli resim-mozaik kurslarına ve karma sergilerine katılmıştır. Ulutaş, emekli olduktan sonra, aldığı teknik eğitimler ve uygulamalı derslerle, soft pastel ve kuru fırça tekniklerini öğrendi, bireysel çalışmalarında uygulamaya başladı. Ressam Levent Tanyeri’den ileri resim teknikleri almaya devam eden Ulutaş, hiper realist çalışmalara ilgi duymakta ve bu alanda kendini geliştirmeye çalıştırmaktadır. Ulutaş, evli ve üç kız annesidir.

Ressam Pınar Kanber’in SANKO Sanat Galerisi’nde Açtığı Sergi Devam Ediyor Haber

Ressam Pınar Kanber’in SANKO Sanat Galerisi’nde Açtığı Sergi Devam Ediyor

Kervansarayların İzinde Pınar Kanber’in tuval üzerine akrilik boya tekniğiyle yaptığı resimlerinden oluşan “Kervansarayların İzinde” temalı resim sergisinde 31 eser yer alıyor. Kaderine terk edilen kervansarayları renklerle dile getirdiği resimlerinde geçmişi vurgulayıp kervansarayların varlığına dikkat çekmek istediğini belirten Kanber, güncel olandan hareketle geriye doğru bakarak, Selçuklu Kervansaraylarının verilerini, birleştirici öğelerini, tarihsel ve toplumsal dönüşüm içerisinde ele aldığını söyledi. İpek Yolundaki Selçuklu Kervansarayları üzerinden 2005 yılından beri tarihsel ve kültürel araştırma içerisine girdiğini anlatan Kanber, “Kilometrelerce gidilen yollar, görülen ve araştırılan 120 kervansaray sonucunda oluşan duygu yoğunluğu ile eserlerimi hazırladım” dedi. “Kervansarayların İzinde” temalı resim sergisi, SANKO Sanat Galerisi’nde 2 Şubat 2024 tarihine kadar her gün 10.00-22.00 arasında gezilebilecek. Pınar Kanber Pınar Kanber, 1974 yılında İstanbul’da doğdu. 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden mezun oldu, 2008 yılında Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde yüksek lisansını tamamladı.  Atölyesinde 2003 yılından itibaren yetişkinlere ve çocuklara sanat eğitimleri veren Kanber, kurumlara ve STK’lara sanat danışmanlıkları yaptı. Kocaeli’de AB Projelerini koordine etti, yerel gazetelerde sanat yazarlığı yaptı.  Vehbi Koç Vakfı’nda Sanat Yönetmenliği yaparken yüzlerce kültür, sanat ve sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Kanber, İşitme Engelliler ile tiyatro kulübü kurdu ve genel koordinatörlüğünü üstlendi. Başta Kervansaraylar olmak üzere birçok konuda araştırmaları ve yazıları olan Sanatçı, İstanbul’daki atölyesinde ulusal ve uluslararası sanat projelerine devam etmektedir.

Doğanın Nefesi Temalı Resim Sergisi Yoğun İlgi Görüyor Haber

Doğanın Nefesi Temalı Resim Sergisi Yoğun İlgi Görüyor

Tuval üzerine karışık tekniklerle yapılan resimlerden oluşan sergide 35 eser yer alıyor. Eserlerini “az çoktur” anlayışıyla yaptığını ve resimlerinde Uzakdoğu felsefesinin ön planda olduğunu belirten Kuseyri, “Sanatta mükemmel ve doğru yoktur, sanatçı sürekli doğayı ve yaşadığı yeri izlemeli ve kendini geliştirmelidir” dedi. “Resimlerimde genellikle doğa, üzüm bağları, ağaçlar ve yaprakları çalışıyorum” diyen Kuseyri, şunları kaydetti: “Eserlerimde makro kadraj soyutlamalarıyla gözden kaçırdığımız detayları, duyguları soyutlamalar eşliğinde, renk vurgusuyla sunuyorum. Yağlı boya yanında, Japon felsefesi ve suluboya tekniğinde yine coğrafyaya özgü malzemelerle yaptığım resimlerimde kişisel belleğimi anılarıma ve doğaya yönelerek oluşturuyorum. Bir yaprak detayının ardında, koskocaman bir ormanı ve daha fazlasını hayal ettirmeyi izleyiciye bırakıyorum. Resimlerimdeki gibi akışta kalmayı katı ve karamsar olmamayı ve tesadüflere yer vermemeyi izleyiciyle paylaşıyorum.” Çok gelişmiş bulduğu Gaziantep’te sanatseverlerin sergisine ilgisinden duyduğu memnuniyeti “Sanatçı dostlarımızın yanı sıra, eserlerimi Gaziantepli sanatseverler ile buluşturan SANKO Sanat Galerisi’ne ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek dile getiren Kuseyri’nin sergisi, 12 Ocak 2024 tarihine kadar her gün 10.00- 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Pınar Kuseyri Kuseyri, küçük yaşlarda halı ve kilim motifleri çizmeye başlamıştır. İlk ve orta eğitiminin ardından ekonomi eğitimi almıştır. 2001 yılında Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesi hocalarından, desen dersleri alarak, kendini sanatsal olarak geliştirmeye başlamıştır. Daha sonra pastel, suluboya, akrilik ve yağlıboya çalışmalarında bulunmuştur. Kuseyri, 2009 yılında, Japon suluboya resim sanatı derslerine başlamış ve en üst Dan (kur)’ı bitirip, bu konuda dersler vermiştir. Sanatçı, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Plastik Sanatlar Bölümünü, Yüksek Lisansını tezli ve ‘’Onur Belgesi’’ alarak bitirmiştir. Litografi, doğal kağıt yapımı, ecoprint baskı, seramik, heykel, cam füzyon, ahşap baskı, fotoğraf ve sanat tarihi eğitimleri alan Kuseyri, kişisel ve karma birçok sergiye katılmış, sanat tarihinde önemli yere sahip hocalarla birlikte uluslararası çalıştaylar ve sergilerde yer almıştır. Çalışmalarını İstanbul ve Bodrum’daki atölyelerinde sürdüren Sanatçı resimlerinde, tuval, kağıt ve ahşap üzerine, mürekkep, akrilik ve yağlıboya kullanarak, tamamen spontane ve ekspresif (doğanın olduğu gibi temsili yerine duyguların ve iç dünyanın ön plana çıkarıldığı 20. yüzyıl sanat akımı) şekilde resim yapmaktadır. Herhangi bir görsel kullanmadan, fırça darbeleriyle, lekesel olarak çalışmaktadır. Resimlerinde hafızasındaki görseller ve içinde yaşadığı doğadaki izlenimlerini yansıtmaktadır. Doğaya ait ne varsa, resimlerinde yer alan detaylardır. Resim yapmak Sanatçının hayattaki amacıdır ve doğa, resimleri için sonsuz kaynak sunmaktadır.

Cumhuriyetin 100. Yılın 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi Haber

Cumhuriyetin 100. Yılın 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Gaziantepli sanatçılarımızın eserlerini sanatseverler ile buluşturmaktan mutluluk duyduk” “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi” SANKO Sanat Galerisi’nde açıldı. Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında 19 sanatçının 76 eseri Gaziantepli sanatseverle ile buluşturuldu. Sergi açılışında konuşan SANKO Sanat Galerisi Seçici Kurul Üyesi Aslı Özen, sanatın dilinin evrensel olduğunu belirterek, “Sanat, insanın kendini ifade etmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Sanatın birleştirici gücünden her birey yararlanmalı ve toplumların ilerlemesi açısından hepimiz sanata ve sanatçıya sahip çıkmalıyız” dedi. SANKO Sanat Galerisi’nin, 2004 yılında SANKO Okulları öğrencilerinin eserlerini sergilemek üzere açıldığını, sonraki dönemde ise profesyonel galeri anlayışıyla yönetilerek Türkiye’de seçkin sanat merkezlerinden birisi haline getirildiğini ifade eden Özen, “Galerimiz tamamen profesyonel bir anlayışla yönetilmektedir. Ulusal ve uluslararası birbirinden seçkin profesyonel sanatçıları ağırlayarak sanatseverlerle buluşturuyoruz. Ulusal ve uluslararası çalıştaylar düzenleyerek Türkiye’deki diğer özel sanat galerine de örnek teşkil etmekteyiz. Anadolu’da kâr amacı gütmeden sadece sanatçıya destek anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren tek sanat galerisiyiz. Bölgede ağırladığımız profesyonel sanatçılarımızın aynı zamanda okullarımızda ve üniversitelerimizde öğrencilerimizle buluşup tecrübe paylaşımlarını sağlıyoruz. Bu da geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve sanatseverlerin sanatsal bakışının gelişimine katkı sağlamaktadır” şeklinde konuştu. Özen, 2010 ve 2013 yılında uluslararası sanat çalıştayları düzenleyen SANKO Sanat Galerisi’nin 2016 yılında Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği tarafından Türkiye’de yılın sanat galerisi seçildiğini hatırlattı. Özen, “Sanatın ve sanatçıların her zaman destekçisi olan SANKO Ailesine ve SANKO Sanat Galerisi yönetimine sağladıkları imkanlardan dolayı şükranlarımı sunuyor, eserlerine ev sahipliği yaparak sanatseverler ile buluşturmaktan mutluluk duyduğumuz kıymetli sanatçılarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi”nin açılışına; Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, SANKO Sanat Galerisi Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Halil Çiçek, sanatçılar, sanatseverler ve davetliler katıldı. Aslı Özen küratörlüğünde düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi”nde; Ayşegül Bakkaloğlu, Aysel Sayın, Azmi Atilla, Aslı Özen, Bekir Baba, Filiz Kurt, Gül Öztürkmen Demir, Hüseyin Erdoğan, Hüseyin Yıldırım, Mehmet Akif Orçan, Muhammed Aliyev, Nurten Çatıkkaş Kale, Ömer Ünsal, Özer Çağlar, Şaban Pala, Şeref Yeter, Tuğrul Alpaslan Damgacı, Ufuk İnan ve Yasemin Güler’in eserleri yer alıyor. “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı 3. Gaziantep Karması Resim Sergisi” SANKO Park AVM’de üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 22 Aralık 2023’e kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. SANKO Sanat Galerisi, 2004 yılında sanatçıların ve sanatseverlerin hizmetine sunuldu. Kişisel ve karma sergilerde 684 sanatçı ve 323 sergiye ev sahipliği yapan SANKO Sanat Galerisi, Güneydoğu’nun ilk özel galerisi olma özelliğini taşımaktadır. Seçici anlayışla sanatın ve sanatçının yanında yer alan SANKO Sanat Galerisi’nde 2010-2013 yıllarında uluslararası 2 çalıştay düzenledi. Galeri, faaliyetlerini SANKO Park AVM içinde gerçekleştirmektedir.

Döngü Temalı Resim Sergisi Devam Ediyor Haber

Döngü Temalı Resim Sergisi Devam Ediyor

Sergide, Emine Kasap Karakoç’un, akrilik ve yağlı boya tekniğiyle yaptığı eserlerinden oluşan 20 eseri yer alıyor. Emine Kasap Karakoç, en saf, en temiz ve erişilmez ilahi sırrın, anne karnındaki can olduğunu belirterek, “Felsefesi ve konusu olan eserleri sanatseverlerle buluşturuyorum. Tüm canlılar, geçen binlerce yılda bir ileri bir geri yaşamaya devam edecek. Yaşam bir döngü olduğundan eserlerimde döngü ön plana çıkmaktadır” dedi. Gaziantep’te 2016 yılında çalıştaya katıldığını anımsatan Sanatçı, “SANKO Sanat Galerisi ev sahipliğinde eserlerimi Gaziantepli sanatseverlerle buluşturduğum için mutluyum” diye konuştu. Emine Kasap Karakoç’un kişisel resim sergisi, SANKO Sanat Galerisi’nde 1 Aralık 2023’e kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Emin Kasap Karakoç Emine Kasap Karakoç, Sivas Gürün’de doğdu, ilk ve ortaokulu Sivas'ta okudu. Sivas İlk Öğretmen Okulu’ndan 1974 yılında mezun oldu. Samsun On dokuz Mayıs Üniversitesi Resim Öğretmenliği bölümünü 1976 yılında birincilikle kazanan Karakoç, kamudan 1999 yılında emekli oldu. Şimdiye kadar yurt içinde 100’den fazla karma sergiye katılan sanatçı, Hollanda, ABD, Fransa, Polonya, Ukrayna, Lübnan, Nahcivan, Arnavutluk, Kuzey Makedonya ve İran’da sergilere katıldı. Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM), Türkiye İlim Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM), Sivas Şair ve Yazarlar Derneği (SİYŞAD), ve Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği (BRDH) üyesi olan Karakoç, Ankara Çankaya Dikmen’deki atölyesinde sanatsal çalışmalarını sürdürüyor.

SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak Haber

SANKO Sanat Galerisi’nde Sergi Açacak

Düşüncelerini en saf ve korumasız şekilde tuvale yansıttığını belirten Karakoç, “Felsefesi ve konusu olan eserleri sanatseverler ile buluşturuyorum. Doğadaki tüm canlılar, Gök Kubbe altında geçen binlerce yılda bir ileri bir geri yaşamaya devam edecek. Yaşam bir döngü olduğu için eserlerimde döngü konusu ön plana çıkmaktadır” dedi. Gaziantep’te 2016 yılında çalıştaya katıldığını anımsatan Karakoç, “Gaziantep sanayi şehri olmanın yanı sıra zengin tarihi, coğrafi konumu ve kültürel mirasıyla de özel bir şehrimizdir. SANKO Sanat Galerisi ev sahipliğinde açacağım kişisel sergimde eserlerimi Gaziantepli sanatseverler ile buluşturacağım için mutluyum” diye konuştu. Emine Kasap Karakoç’un 20 eserinin yer alacağı “Döngü” temalı resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 17 Kasım Cuma günü saat 17.30’da açılacak. Emin Kasap Karakoç Emine Kasap Karakoç, Sivas Gürün’de doğdu, ilk ve ortaokulu Sivas'ta okudu. Sivas İlk Öğretmen Okulu’ndan 1974 yılında mezun oldu. Samsun On dokuz Mayıs Üniversitesi Resim Öğretmenliği bölümünü 1976 yılında birincilikle kazanan Karakoç, kamudan 1999 yılında emekli oldu. Şimdiye kadar yurt içinde 100’den fazla karma sergiye katılan sanatçı, Hollanda, ABD, Fransa, Polonya, Ukrayna, Lübnan, İran, Nahcivan, Arnavutluk ve Kuzey Makedonya’da sergilere katıldı. Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM), Türkiye İlim Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM), Sivas Şair ve Yazarlar Derneği (SİYŞAD), ve Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği (BRDH) üyesi olan Karakoç, Ankara Çankaya Dikmen’deki atölyesinde sanatsal çalışmalarını sürdürüyor.

SANKO Sanat Galerisi’nde Bakışlar Temalı Resim Sergisi Haber

SANKO Sanat Galerisi’nde Bakışlar Temalı Resim Sergisi

Ressam Abdurrahim Güneyin 27 Ekim 2023’te SANKO Sanat Galerisi’nde açtığı “Bakışlar” temalı resim sergisi devam ediyor. Resim sanatının hem kendisi hem de ailesi için bir yaşam biçimi olduğunu ve 40 yılı aşkın süredir resim yaptığını belirten Güney, çalışmalarında gözlere ağırlık verdiğini söyledi. Fon ile portre arasında renk ve ton bağlantısına da dikkat ettiğini kaydeden Güney, portreyi renkli arka plan önünde betimleyerek zıt renkleri yerinde ve dozunda kullanmak suretiyle ifadeyi tuvalin üzerinde egemen bir duruma getirerek izleyici ile resim arasında bağlantıyı güçlendirdiğine dikkat çekti. Eserlerini Gaziantepli sanatseverlerle buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti anlatan Güney’in, tuval üzerine akrilik boya tekniğiyle yaptığı 22 eserinden oluşan “Bakışlar” temalı resim sergisi, SANKO Park AVM’de bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 17 Kasım 2023’e kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Abdurrahim Güney Abdurrahim Güney, Erzurum Pasinler’de 1969 yılında doğdu. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsünde yüksek lisans yaptı. Kişisel 12 sergi açan sanatçının, ulusal ve uluslararası 16 ödülü, birçok resmi ve özel koleksiyonda eseri bulunuyor. Güney Güzel Sanatlar Akademisi’nde sanatsal faaliyetlerini sürdüren sanatçı, Antalya Atatürk Anadolu Lisesi’nde resim öğretmeni olarak görev yapıyor. Birçok sanat akımının etkisinde kalan sanatçı, özellikle duygularını, heyecanlarını, sevinçlerini, iç dünyasında harmanlayarak tuvallerine aktardığı için kendisini ekspresyonizmin daha fazla etkilediğini ifade ediyor. Son dönem çalışmalarının konularını kadın portreleri ve atlar oluşturuyor. Atların Türk kültüründeki önemi, atın anatomik mükemmelliği ve özellikle Türk toplumunda at nalının nazara karşı iyi geldiği söyleminden hareketle atları çalışmalarında kullanıyor. Özellikle portrelerde fantastik kurgu ve deformasyona giderek gözlerdeki ifadeleri biçimsel anlatım diline dönüştürüp izleyici ile resim arasında bağ kurmaya çalışıyor. Çalışmalarında kadın portrelerinin izleyici üzerindeki etkisini artırma adına yardımcı figürler kullanan sanatçı, çiçekler, kelebekler köpükler ve baloncukları konularının birer parçası olarak değerlendiriyor. Kadının doğasında var olan o büyülü güzelliğini diğer bir güzel olan, kısa ve gizemli hayat öyküsüyle tanıdığımız kelebeklerle bütünleştirmeyi severek çalışan sanatçı, “kelebek olur da çiçek olmaz mı” düşüncesinden hareketle bu figürleri kendi anlatım biçimi ile bütünleştirip izleyiciye keyifle bakacağı eserler üretiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.