Hava Durumu

Heyecanla izlenen MasterChef'te dün kim elendi?

 Yarışmaya veda edecek son isim belli oldu!

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 23:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 23:23
Kaynak: IGF
Heyecanla izlenen MasterChef'te dün kim elendi?

Heyecanla izlenen MasterChef'te hangi yarışmacı elendi? MasterChef'ten kim elendi? 24 Eylül 2023'te MasterChef'e kimler gitti?Yarışmaya veda edecek son isim belli oldu. Elenen yarışmacı Sefa, ''Psikolojimi anlayamıyorum. Bu işi bırakmayacağım.Sonuna kadar gideceğim. Beni daha çok göreceksin. Mutfak alanında ne dünya ne de Türkiye benden kaçamaz. '' dedi.

 TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te bu akşam elenme heyecanı yaşandı. Jüri üyeleri son iki yarışmacıdan birinin elendiğini açıkladı. Gamze geçen hafta yarışmaya  veda etti. Bu hafta  Kerem, Ayaz ve Dilara arasındaki tartışmalara damgasını vurdu.Peki  bu hafta  kim elendi?

  TV8'de yayınlanan ve Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın da yer aldığı jürinin yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında bu hafta elenen isim, ödüle layık görüldü. açıklandı. . Ama kim elendi?

 MASTERCHEF'E KİMLER KATILDI?

  MasterChef'te elenen isimler belli oldu. Ön eleme turunda Sefa, Kerem, Azize ve Tanya elendi.Yarışmacılar, elemeyi önlemek için şef Danilo'nun hazırladığı şef tabağına en yakın tabağı yapmak için yarışır.

  La Melanzane e la Ricotta isimli tabağı yaratacak yarışmacıları zorlu bir süreç bekliyor.

  MasterChef dün  elendi 24 Eylül 2023 MasterChef  gitti Yarışmaya veda eden son isim bu oldu. . MasterChef Türkiye yarışmasında ödül havuzundan kaçan ilk isim Tanya oldu. Azize ise turdan sağ çıkıp mücadeleye devam eden bir isim.

   Sefa ve Kerem tablonun en altında kalıyor. İki yarışmacıdan biri yarışmaya veda ediyor.

  Kerem, "Uğur'la buluşmadan ayrılırsam çok üzülürüm" dedi.

  MasterChef dün  elendi 24 Eylül 2023 MasterChef ayrıldı Yarışmaya veda eden son isim

  MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacımız Sefa.

  Şefler Kerem'i uyarıyor: “Hırs iyi bir şey ama bunu yemeğine yansıtmak kötü bir şey. » "Yaralanmak üzeresin, neler oluyor?" ekledi.

  Sefa, ''Psikolojimi anlayamıyorum. Bu işi bırakmayacağım.Sonuna kadar gideceğim. Beni daha çok göreceksin. Mutfak alanında ne dünya ne de Türkiye benden kaçamaz. '' dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.