Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yağış beklenmediğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, ülke genelinde önümüzdeki günlerde yağış beklenmiyor.

Güneydoğu Anadolu

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde pus, yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

BATMAN °C, 12°C
Parçalı bulutlu

DİYARBAKIR °C, 14°C
Parçalı bulutlu

GAZİANTEP °C, 16°C
Parçalı bulutlu

Gazeteciler, çocuklara bayram sevinci yaşattı
Gazeteciler, çocuklara bayram sevinci yaşattı
İçeriği Görüntüle

MARDİN °C, 14°C
Parçalı bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yurt genelinde yağış beklenmiyor. kuzey ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle güneyli, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi