Hava Durumu

Kripto Para Piyasasını Tek Bir Yerden Takip Edebileceğiniz 21 Milyon Nedir?

Kripto para piyasasında yeniden yükselişlerin yaşandığı bir döneme giriyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
Kripto Para Piyasasını Tek Bir Yerden Takip Edebileceğiniz 21 Milyon Nedir?

Dolayısıyla piyasada yakın takip yapmanın önemi günden güne artıyor. Bir yandan kripto para fiyatlarını takip etmek, bir yandan borsaları karşılaştırmak ve bir yandan da gündemi takip etmek zaman zaman yorucu olabilir. 21 Milyon ise yatırımcıların tüm bunları ve daha fazlasını tek bir platform aracılığı ile yapmasına imkan tanıyor.

21 Milyon’un Özellikleri

21 Milyon, kripto para birimlerinin fiyatlarını Türk Lirası bazında bir arada görebileceğiniz, Türkiye’de yer alan kripto para borsalarının verilerine anlık olarak erişebileceğiniz, tüm borsa paritelerini bulabileceğiniz ve kripto para borsalarının karşılaştırmasını yapabileceğiniz bir platform olarak nitelendirilebilir. Bunlara ek olarak kullanıcılar 21 Milyon ile gündemin önemli haberlerine ve önemli gelişmelere ulaşım sağlayarak yatırım stratejilerini konumlandırabiliyor.

21 Milyon platformunda yer alan Bitcoin fiyatı, Ethereum fiyatı, Cardano fiyatı ve Ripple fiyatı gibi kripto para birimlerinin fiyatlarının TL bazında kullanıcıya sunuluyor olması özellikle dikkat çeken bir durum. Çünkü Türkiye kripto para yatırımı konusunda oldukça üst sıralarda yer alıyor ve bu sebeple de yatırımcıların işlerini kolaylaştıracak platformlar her geçen gün daha önemli hale geliyor.

21 Milyon’un Avantajları

Kullanıcılar “Türkiye’deki kripto para birimleri” sekmesini kullanarak coin’lerin; TL cinsinden fiyatlarını, 24 saatlik, 7 günlük ve 30 günlük fiyatlarını ve Türkiye’deki 24 saatlik hacimlerini anlık olarak görüntüleyebiliyor.

Bunlara ek olarak platformda “Kazandıranlar” ve “Kaybettirenler” olmak üzere iki sıralama bulunuyor. Bu sekmelerde kullanıcılar, hangi kripto para birimi son 24 saate, son 7 günde ve son 1 ayda ne kadar kaybettirmiş ya da ne kazandırmış görüntüleyebiliyor.

21 Milyon’da sadece Türkiye’de yer alan kripto para birimleri değil, Türk kripto para borsaları ile ilgili de pek çok bilgi, rakam ve parite bulunuyor. “Tüm borsalar” sekmesinde kullanıcılar şu anda 13 Türk kripto para borsası ile ilgili çeşitli verilere erişebilirken “Borsaları karşılaştır” sekmesinde bu 13 borsanın karşılaştırmasını yapabiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.