Hava Durumu

‘Daha yapacak çok iş var’ 

Gül, “ 2002’den bugüne Türkiye'de her alanda eğitimde, sağlıkta, adalette, ulaşımda çok önemli hizmetler ve eserler ortaya konulmuştur

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
‘Daha yapacak çok iş var’ 

İftar yemeğinde basınla bir araya gelen Adalet eski Bakanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Abdülhamit Gül, “ 2002’den bugüne Türkiye'de her alanda eğitimde, sağlıkta, adalette, ulaşımda çok önemli hizmetler ve eserler ortaya konulmuştur. Türkiye'nin istikrarı ve  Türkiye'nin huzuru korunmuştur. Yine 14 Mayıs'tan sonra  da daha yapacak çok iş var”dedi.
Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğine, Ak Parti Milletvekili adayları ve basın mensupları katıldı. İftar yemeği sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Adalet eski Bakanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Abdülhamit Gül, “Basın mensuplarının şehrimizin geleceğiyle ilgili, ülkemizle ilgili yaptığınız kamuyu aydınlatmaya yönelik her türlü faaliyetlerinizi yakından takip ediyoruz. Bu seçimde de arzumuz dileğimiz; yine Gaziantep için en güzel ağız tadıyla bir baklava, bir fıstık tadında bir seçimi geçirmemiz ve 14 Mayıs'tan sonra yine çok güzel bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlememizdir.” dedi.
SİYASAL VE EKONOMİK İSTİKRARIN TEMİNATIYIZ
Ak Parti’nin kurulduğu günden itibaren Türkiye'nin siyasi hayatına, demokrasi tarihine ve  milletin egemenliğine çok önemli katkılarda bulunduğunu belirten Gül, “.Ak Parti işte bu yönleriyle sadece siyasi parti tabelası olmaktan öte bir dava hareketi olma özelliğine de sahiptir. Tüm bu mücadelelerde demokrasinin ve millet iradesinin ödünün kesilmeye çalışıldığı tüm bu dönemlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletin ve iradesinin her zaman savunucusu olmuştur. Türkiye'de AK Partili yıllar Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki hükümetlerimizde içeride ve dışarıda bir Türkiye ekseni oluşturmuştur. Sesi güçlü, sözü güçlü, etkili ve tesilli bir Türkiye inşa edilmiştir. 2002’den bugüne Türkiye'de her alanda eğitimde, sağlıkta, adalette, ulaşımda çok önemli hizmetler ve eserler ortaya koyulmuştur. Türkiye'nin istikrarı ve  Türkiye'nin huzuru korunmuştur.” dedi.
YAPACAK ÇOK İŞ VAR
Ak Parti’nin 22 yıllık iktidar dönemine çok önemli hizmetler sığdırdığını belirten Gül, “Bugün AK Parti Türkiye'de birlik beraberliğin, kardeşliğin, Türkiye'deki siyasal ve ekonomik istikrarın teminatıdır. Siyasal ve ekonomik istikrarı koruyucusu durumundadır. Ve AK Parti aynı zamanda Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuna da açıklanan manifestosuyla, seçim beyannamesiyle Yine 14 Mayıs'tan sonra ‘Daha yapacak çok iş var’ diyerek hizmetlerine devam edecektir.’ dedi.
GAZİANTEP’TE DE YAPILACAK İŞLERİMİZ VAR
Ak Parti için Gaziantep’in önemli bir yeri olduğunu belirten Gül, “ İstikrarın önemini Gaziantepliler iyi bilir. Çünkü üreten tezgahlar, istikrar sayesinde rahat hareket eder. Bu düşünce ile Gaziantep her zaman bize destek oldu. Biz de Gaziantep’e hizmet için elimizden geleni yaptık.
Yakın zamanda Şehir Hastanesi’ni  hizmete açıyoruz. Son teknoloji cihazları ile Gaziantep Şehir Hastanesi, örnek bir hastane olacak. Yine ihracatçılarımız için son derece önemli olan Amanos Tünelleri’nin  yapımına başlıyoruz. Hızlı trenin yakın zamanda Gaziantep-Adana- Mersin hattı  hizmete girecek. ”şeklinde konuştu.
(C.BOZKURT)


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.