Hava Durumu

Basketbol'da nefesler tutuldu

Geçen hafta tamamlayan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginde küme düşen Gaziantep Basketbol gelecek sezonun planlaması için TBF'den gelecek o haberi bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Basketbol'da nefesler tutuldu

Takım sayısını 18'e çıkarmayı planlanmasıyla birlikte küme düşmenin de kaldırılacağı haberi Gaziantep Basketbol'da heyecan yarattı. Depremin ardından ligden çekilme hakkı bulunmasına rağmen cesurca bir karar vererek ligin kalitesini de düşünmeyerek takdir toplayacak harekete imza atan Gaziantep Basketbol, Türkiye Basketbol Federasyonunun vereceği karara göre yeni sezonun planlamasını yapacak. TBF'nin düşmenin kaldırıp kaldırılmayacağı ile ilgili kararını en kısa sürede açıklaması beklenirken kırmızı-siyahlılarla ile birlikte bu kararın açıklanmasını bekleyen Konyaspor'da bulunurken diğer kulüplerde kararın bir an önce belirlenip ona göre kulüplerin yeni sezon planlaması yapacağının altını çizdiler. 
GAZİANTEP CEPHESİNDE SESSİZLİK
Türkiye Basketbol Federasyonunun takım sayısını 18'e çıkarıp küme düşmeyi kaldıracağı haberleri geniş yankı uyandırırken Gaziantep cephesinde sessizlik hâkim. Federasyonunun vereceği karara göre hareket edecek olan kırmızı-siyahlılarda bu konu ile ilgili açıklama yapılmazken Gaziantep Basketbol 'un ligin kalitesini ayakta tutabilmek adına cesurca karar verdiğini ve ligin marka değerini korumaya çalıştıklarını ifade ettiler. Basketbol'da nefesler tutuldu 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.