Hava Durumu

Bedelini getiren gider

Önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapan ve 2 yıllık anlaşma sağlanan teknik direktör Erdal Güneş ile transfer çalışmalarını sürdüren Sportif Direktör Adnan Erkan kiralık giden oyuncularla ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bedelini getiren gider

Önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yapan ve 2 yıllık anlaşma sağlanan teknik direktör Erdal Güneş ile transfer çalışmalarını sürdüren Sportif Direktör Adnan Erkan kiralık giden oyuncularla ilgili konuşarak, "gelmemekte ısrar eden olur, ayrılmak isteyen olursa kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz ve bedelini getirir öyle gider" dedi. 
Kongreden Sonra Her Şey Netleşir
Gaziantep FK Sportif Direktörü Adnan Erkan, tüm çalışmaları yeni sezona yönelik yaptıklarını belirterek, "Bildiğiniz gibi depremin ardından kulübümüz oldukça zorlu bir süreçten geçti. Yeniden toparlanmaya çalışan bir Gaziantep FK var. Yeni sezona odaklandık, biz durmuyoruz, arayışlarımız, çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki hafta içinde kongre var ve kongrenin ardından her şey net ortaya çıkacaktır.
Erkan; "Dediğim gibi transfer çalışmalarımız sürüyor. Eğer kiralık giden oyuncularımız yeniden takıma dönerlerse Gaziantep FK'ya 5-6 transfer yetecektir. Takip ettiğimiz, görüştüğümüz oyuncular var. Önümüzdeki haftadan sonra her şey netleşmeye başlar, ilk önce kiralık giden oyuncularımızla görüşüp onların yeniden takıma dönmelerini sağlayacağız"
Dönmeye Tereddüt Edenler Var
Kiralık giden isimlerin dönmek istememesi ve tereddütle olan oyuncularla ilgili de konuşan Adnan Erkan; "Biliyorsunuz anlatılması zor bir felaket yaşadık. Tabii ister, istemez onlarda etkilendi ama hayat devam ediyor. Şu an özellikle Gaziantep'te hayat normale dönmüş durumda. Oyuncularımızla görüşüyoruz, tabii tereddütte olanlar var ama konuşup durumu çözeceğimize inanıyorum. Aksi durumda gelmemekte ısrar eden olur, ayrılmak isteyen olursa kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket ederiz ve bedelini getirir öyle gider. Dediğim gibi eğer kiralık oyuncular döndüğü takdirde bu takıma 5-6 nokta transfer yeterli olacaktır" diye konuştu. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.