Hava Durumu

Gaziantep FK'da beklenmeyen gelişme

Gaziantep FK'da dün şok gelişme yaşandı ve Alin Tosca'nın aylık alacağından dolayı FİFA'ya şikayeti sonrası kırmızı-siyahlı takımın transfer tahtası kapandı. Depremden önce de bir süre kapalı kalan transfer tahtasının tekrar kapanması şok etti. 

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep FK'da beklenmeyen gelişme

Gaziantep Futbol Kulübü'nden deprem öncesi ayrılan Alin Tosca’nın şikayeti üzerine geçtiğimiz haftalarda kulübe ödemenin yapılması yönünde mail gelmesine karşın ödeme yapılamaması nedeniyle FİFA, cezayı kesti. 
En Kısa Zamanda Ödenmesi Lazım
6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketinin ardından oldukça zor günler geçiren ve yeni sezonda mevcut oyuncuların da gelmekte tereddüt ettiği Gaziantep FK'ya bir kötü haberde FİFA'dan geldi. Tosca’nın FİFA’ya şikâyeti sonrasında Gaziantep FK’ya transfer yasağı gelirken Tosca’ya kısa sürede ödemenin yapılması gerektiği bildirildi. 
Şimdi Ne Olacak?
FİFA'dan transfer yasağı alan Gaziantep FK'nın önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. Geçen hafta içinde önümüzdeki sezon için lige katılmak için başvuru yapan Gaziantep FK'da işler yolunda gitmiyor. Bir yandan iç transferde kiralık giden oyuncularını yeni sezonda kadroda tutmanın çalışmalarını yapan kırmızı-siyahlılara FİFA'dan gelen transfer yasağı her şeyi alt üst etti. Bu durumda yeni sezon öncesi tranfer yapamaması durumunda Gaziantep Futbol Kulübü’nün kiralık giden 15 futbolcusunu elinde tutup altyapıdan takviye yaparak yeni sezona giriş yapacak ve gelecek sezonun devre arası transfer dönemine kadar böyle devam etmek zorunda kalacak. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.