Hava Durumu

Gaziantep FK Kadroyu Toparlıyor

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Teknik Sorumlu Erdal Güneş ve Sportif Direktör Adnan Erkan’a talimat vererek bu oyuncularla bire bir görüşmelerini talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep FK Kadroyu Toparlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ligden çekilmek zorunda kalan Gaziantep FK, 5 oyuncusuyla yolarını ayırırken 15 futbolcusunu ise kiralık olarak gönderdi. Kiralık giden futbolculardan kimin dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Teknik Sorumlu Erdal Güneş ve Sportif Direktör Adnan Erkan’a talimat vererek bu oyuncularla bire bir görüşmelerini talep etti.

Gaziantep FK yeni sezon için plan yaparken yönetim, teknik heyet ve sportif direktör Adnan Erkan 2023-2024 sezonu için harekete geçti. Şu ana kadar kadro konusunda net bir liste oluşturamayan Gaziantep FK’da kiralık oyuncuların dönüp dönmeyeceği belirsizliğini korurken, yeni sezonda iskelet kadroyu oluşturma çalışmaları yapılıyor. Gaziantep FK bu sezonun sona ermesiyle birlikte kadroyu hazır hale getirmek isterken bir yandan da transfer çalışmalarını hazırlık kampına yetiştirmeyi hedefliyor.

(E.YILDIRIM)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.