Hava Durumu

Gaziantep Kolej Vakfı’na Atletizmde Çifte Birincilik

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri katıldıkları bir çok etkinlikte de Gaziantep'i başarıyla temsil etmeye devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2023 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gaziantep Kolej Vakfı’na Atletizmde Çifte Birincilik

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri katıldıkları bir çok etkinlikte de Gaziantep'i başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Son olarak atletizmde iki birincilik kazanan GKV Özel Okulları öğrencileri Hatice Kılıç ve Neslihan Toktaş Türkiye Şampiyonasında yarışacak.  
 Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları tarafından Mersin’de düzenlenen Lise Genç A Kız Atletizm grup müsabakalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerinden Hatice Kılıç 1500 metre kategorisinde grup 1. Si ve Neslihan Toktaş 400 metre kategorisinde grup 1. si olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Başarılı sporcuları kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Akademik başarılarımızın yanı sıra yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası arenalarda sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal başarılarla da taçlandıran öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Her iki sporcumuzun Türkiye şampiyonasında büyük başarılara imza atacağına inanıyor ve başarılar diliyorum. Sporcularımızın başarılarında büyük emekleri bulunan başta ailelerimiz olmak üzere teknik heyete de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.