Hava Durumu

Gazişehir Gaziantep’e Moral Yemeği Düzenledi

Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi, Avrupa’dan maçların grup şampiyonu olan ve ligde de çeyrek final maçları oynayan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına moral yemeği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Gazişehir Gaziantep’e Moral Yemeği Düzenledi

Dün akşam iftar yemeğinde bir araya gelen yöneticiler ve sporcular bol bol sohbet ettiler. Almanya’da oynanan maçlarda grup şampiyonluğu sonrası kazanılan kupa Kulüp Başkanı Memik Yılmaz’a teslim edildi. Düzenlenen yemeğe AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Uğur,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan, Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı  Memik Yılmaz, Asbaşkan İbrahim Dicle ve yönetim kurulu üyeleri,  Gaziantep Futbol Kulübü Genel Müdürü Faruk Yıldırım, Gaziantep Futbol Kulübü  Teknik Direktörü Selçuk İnan, Gaziantep Futbol Kulübü  personelleri katıldılar. Kulüp başkanı Memik Yılmaz, Ankara TSK ile oynanacak çeyrek final ikinci maçında başarılar diledi.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı idari menajeri Ramazan Taşkın ise takıma gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını, başta kulüp başkanı Memik Yılmaz olmak tüm yöneticilere teşekkür ettiklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.