Hava Durumu

Papy Djilobodji: Asla pes etmedik!

Gaziantep FK savunmasının önemli isimlerinden Papy Djilobodji ise İstanbulspor karşısında alınan galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımın her zaman çalıştığını ve  pes etmediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Papy Djilobodji: Asla pes etmedik!

Senegalli stoper oyuncu Kayseri deplasmanında da iyi oynadıklarını ve ancak şanssız gollerle mağlup olduklarını belirterek, “Tabii bizim için İstanbulspor maçı zor bir maçtı. 4-5 maç arka arkaya mağlup olduk ama biz hiçbir zaman pes etmedik. Çalışmalarımıza devam ettik, yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı, onlarda takıma kalite getirdi ki tabii ki. Bir önceki Kayserispor maçında da çok iyi bir mücadele edip puan alamamıştık, çok pozisyona girmiştik, maalesef kazanamamıştık orada. İstanbulspor karşısında pozisyonlara girdik ama girdiğimiz pozisyonları atmasını bildik, gole çevirmesini bildik.”

Bu Maçı Unutup, Samsun Maçına Hazırlanacağız

Galibiyette rol oynayan Dragus ve Ajeti’ye de teşekkür eden Papy, sözlerini şöyle tamamladı; “Bu maçı unutup önümüzdeki hafta oynayacağımız Samsun maçına da en iyi şekilde hazırlanıp deplasmandan iyi sonuçla dönmeye çalışacağız. Bu galibiyeti ben bütün şehire, taraftarlarımıza, futbolcu gruplarına ve bütün çalışanlarımıza armağan etmek istiyorum. Bu arada Mehmet abimizi de hizmetleri için teşekkür ediyorum. O aramızdan ayrılıyor, Kocaeli’ye gidecek. Dragus ve Ajeti’ye de ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Takıma çok katkı sağladılar ve kalitelerini ortaya koydular. İnşallah devamı gelir onlar için” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.