Hava Durumu

Şahinbey Ampute avantajı kaptı

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, İkinci yarının ikinci maçında güçlü rakibi Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey Ampute avantajı kaptı

Konya’da oynanan Ampute Futbol 2022 / 2023 sezonu Süper Lig 2.devre maçlarında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerinden biri olan Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı ile karşılaştı kıyasıya geçen maçın ilk ve ikinci yarılarında gol sesi çıkmazken mavi-beyazlı takım şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı
Cuma Güzel “Ligde şampiyon olmak için iyi bir kadro kurduk ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Ligde de Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun destekleriyle önemli başarılara imza attık. Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı ile oynadığımız karşılaşmada şampiyonluk yolunda önemli maçlarımızdan bir tanesiydi. Mutlak galibiyetle çıktığımız maçtan beraberlikle ayrıldık. Ancak şampiyonluk yolunda rakibimiz olan Alves Kablo Ampute Spor Kulübü Futbol Takımı’ndan puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde ettik bu avantajı lig sonuna kadar elimizde tutarak, şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.