Hava Durumu

Şahinbey Amputeden Farklı Tarife 

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 9-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Şahinbey Amputeden Farklı Tarife 

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 9-0 mağlup ederek ligdeki iddiasını ortaya koydu. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 5-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da rakibine karşı üstün oynayan mavi-beyazlı ikinci yarıda da 4 gol atarak rakibini 9-0 mağlup etti.
Hedefimize Doğru İlerliyoruz
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takım Kulüp Başkanı Cuma Güzel alınan galibiyetle ligdeki iddialarını ortaya koyduklarını belirterek “Alınan farklı galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sezon taraftarımızdan uzak kaldık. Ancak hedefimizden şaşmadık. Şampiyonluk yolunda Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 9-0 gibi farklı bir skor ile mağlup ederek yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.