Hava Durumu

Takım Sumudica’dan memnun

Gaziantep FK’nın perfonmansıyla tartışılan ismi olan ve son Antalyaspor maçında diğer maçlara göre daha iyi gözüken Max Gradel, çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirtirken çok iyi bir hoca ile çalıştıklarını da söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Takım Sumudica’dan memnun

Gradel, desteklerinden dolayı taraftarlara, başkan ve yönetime de teşekkür ederek, Antalya galibiyetini şu sözlerle değerlendirdi; “Öncelikle taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum bizi destekledikleri için. Bizim için çok önemli bir 3 puandı ve gerçekten 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Takımımızın özgüveni açısından buna ihtiyacımız vardı ve Antalyaspor maçını da kazandık bizim için önemli bir 3 puan. Tabii takım olarak çok iyi bir şekilde çalıştık. Tabii her zaman takımımızın yanında olan başkanımızada, yönetimimize de teşekkür ediyorum. Şehrin 3 puana ihtiyacı vardı, o yüzden mutluyuz.”

Takımı Nasıl Motive Edeceğini Biliyor

FildişiSahilili Milli oyuncu Max Gradel, teknik direktör Marius Sumudica’ya övgüler düzerken şunları söyledi; “Daha önce hocamızla ilgili çok iyi şeyler duymuştum. Sumudica gerçekten çok iyi bir hoca, onunla çalıştığım için çok mutluyum.  Tecrübeli bir hoca, özel bir insan ayrıyeten, takımı nasıl çalıştırması gerektiğini, nasıl motive etmesi gerektiğini biliyor. Takıma ve futbolculara sevgisini de veriyor. Gerçekten onunla çalıştığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.