Hava Durumu

Zekâ Oyunları Yarışması'nda finalde...

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Okullar arası Zeka Oyunları Yarışması'nda Gaziantep Özel Erdem Koleji öğrencileri büyük başarı elde ederek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Zekâ Oyunları Yarışması'nda finalde...

Erdemli öğrenciler yarışmada hem okullarını hem de Gaziantep'i temsil edecek.

Gaziantep'te eğitimin önemli aktörlerinden olan Özel Erdem Koleji, çağdaş eğitim anlayışı, spora ve sporcuya verdiği önem ve öğrencilerinin her alandaki başarıları ile adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak
21 Mayıs Pazar Günü Türkiye Zeka Vakfı tarafından Gaziantep'te düzenlenen Okullar arası Zeka Oyunları Yarışmasına katılan Gaziantep Özel Erdem Koleji  Ortaokul öğrencileri Berra Sağır, Hüseyin Eymen İçoğlu ve İlkokul öğrencisi Ahmet Akhan yarışmaya damga vurdu. Erdemli öğrenciler, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılacak.

'BAŞARIYI DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ'

Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, Erdemli öğrencilerin bu başarısını kutladı. Öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra spor, bilim ve sosyal alanlarda da nitelik sahibi olmalarını önemsediklerini vurgulayan Sönmez, Türkiye finallerinde yarışacak olan öğrencilere başarı dileğinde bulundu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.