Gaziantep-Adana-Tarsus (TAG) Otoyolu’nda akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, bölgede büyük paniğe neden oldu. Narlı Otoban Gişeleri yakınlarında yaşanan kazada çok sayıda araç birbirine girdi.

Yoğun yağış ve sis etkili oldu
Alınan bilgilere göre, Gaziantep yönünden Adana istikametine ilerleyen tır, yolcu otobüsü ve çok sayıda otomobil; bölgede etkili olan yoğun yağış, sis ve fırtına nedeniyle kontrolden çıkarak zincirleme kazaya karıştı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için yoğun çalışma yürütülürken, ilk müdahaleler olay yerinde yapıldı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Trafik durma noktasına geldi
Kaza nedeniyle TAG Otoyolu’nda ulaşım bir süre tamamen durdu, uzun araç kuyrukları oluştu. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve alternatif güzergâhları kullanmaları konusunda uyardı.
Soruşturma sürüyor
Kazaya ilişkin ölü ve yaralı sayısının netleşmesi için çalışmalar devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




