Yılmaz, özellikle CHP milletvekili Hasan Öztürkmen’in il başkanlığı döneminde ve daha önce Güneydoğu Birlik Genel Müdürü iken yaptığı çalışmalara dair ciddi iddiaları gündeme getirdi. Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, CHP’li milletvekillerinin asfalt ihalesine yönelik eleştirilerine güçlü yanıtlar verirken, özellikle CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen’e sert ifadeler kullandı. Yılmaz, Öztürkmen’i yalnızca siyasi rakip olarak görmekle kalmayıp, aynı zamanda kişisel ve kurumsal sorumluluklarını yerine getirmemekle de suçladı.

Hasan Öztürkmen’e sert eleştiriler: “ispatlamak ailenizin şeref meselesidir”

Yılmaz, basın toplantısında Öztürkmen’in Güneydoğu Birlik Genel Müdürlüğü ve CHP il başkanlığı dönemlerinde yaptığı çalışmaları eleştirdi. “Bu iddiaları ispatlamak sizin ve ailenizin şeref meselesidir” diyerek, karşılıklı suçlamaların dozunu yükseltti. Yılmaz’ın açıklamalarına göre, Öztürkmen’in görev yaptığı dönemde bazı usulsüzlükler ve ihmaller yaşandı. Bu konudaki belgelerin kamuoyu ile paylaşılacağı sinyali verildi.

Gaziantep’te Silahlı Husumet 3’ü Ağır 9 Yaralı
Gaziantep’te Silahlı Husumet 3’ü Ağır 9 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Siyasette gerilim yükseliyor: ihale tartışmaları ve iddialar

Asfalt ihalesi üzerinden başlayan tartışma, Gaziantep siyasetinde yeni bir gerilim alanı yarattı. Yılmaz, ihalelerin şeffaf ve yasalara uygun biçimde yürütüldüğünü vurgularken, muhalif milletvekillerini kamuoyu önünde yalan ve iftira atmakla suçladı.