Hava Durumu

'Ak Parti’nin aldığı kadar alacağız'

İyi Parti’de gergin tanıtım toplantısı

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

İyi Parti İl Yönetimi, 14 Mayıs seçimlerinde yarışacak milletvekili adaylarını basın mensupları ile buluştu. Soru cevap bölümünde basın ile gergin bir ortamın yaşandığı toplantıda, ikinci sıra adayı Mehmet Ay, seçim sonuçları ile ilgili iddialı konuştu. Ay, “ Gaziantep’te Ak Parti’nin çıkardığı kadar milletvekili çıkaracağız. 6 milletvekili hedefimiz var.” dedi.

İyi Parti İl Yönetimi, 14 Mayıs seçimlerinde yarışacak milletvekili adaylarını basın mensupları ile bir araya getirdi. Adayların kendini tanıttığı toplantının soru cevap bölümünde zaman zaman basın mensupları ile gergin bir ortam da yaşandı.
SEVDAMIZ BÜYÜK TÜRKİYE
Büyük Türkiye sevdası ile yola çıktıklarını belirten İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “ Yaşanabilir, aydınlık Türkiye hayallerimizi gerçekleştirmek üzere sizlerle beraberiz. Birbirinden değerli milletvekili adayı arkadaşlarımızı takdim etmek için bir araya geldik. Adaylarımız kendilerini sizlere takdim konuşması yapacak. Bu toplantının Gaziantep’e ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum.”şeklinde konuştu.
Başaran’ın konuşmasının ardından milletvekili adayları söz alarak kendilerini anlattı. Çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Adayların tanıtım konuşmalarının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Bu bölümde birinci sıra adayı Mehmet Mustafa Gürban ile basın mensupları arasında zaman zaman tansiyonu yükselen konuşmalar yaşandı.
6 MİLLETVEKİLİ HEDEFLİYOR
Bir basın mensubunun sorusu üzerine hedeflerini açıklayan İkinci sıra adayı Mehmet Ay, “ Biz Gaziantep’te oldukça iddialıyız. Ak Parti’nin çıkardığı kadar milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum. Hedefimiz 6 milletvekili. 6 milletvekilini hedeflerken 5 çıkarırsak, kimse sürpriz demesin.” dedi.
 Toplantı İyi Parti gençlik kolları üyelerinin sloganları ile sona erdi.
(C.BOZKURT) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.