Hava Durumu

Aşk, Engel Tanımadı

Başkan Fadıloğlu, Genç Çiftin Nikahını Kıydı

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

İşitme engelli çiftin nikahını kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Birbirinize karşı olan sevginiz, muhabbetiniz daim olsun” dedi.
 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 22 yaşındaki işitme engelli Zehra Kaplan ile 24 yaşındaki işitme engelli Mehmet Kartal’ın nikahlarını Şehitkamil Nikah Salonu’nda (ŞNS) kıydı. İşitme engelliler eğitmenleri nezaretinde kıyılan nikahta büyük mutluluk yaşayan genç çifti, sevenleri de yalnız bırakmadı.
SEVGİNİZ, MUHABBETİNİZ DAİM OLSUN
“Saygıdeğer misafirler, çok kıymetli şahitlerimiz. Bugün, sevgili Mehmet ve Zehra için bir aradayız. Sevgili Mehmet ve Zehra, evlenmek için belediyemize müracaat ettiler. Yapılan incelemeler neticesinde evlenmelerine herhangi bir mani olmadığı anlaşılmıştır. Şimdi, siz sayın misafirlerimiz ve şahitlerimizin huzurunda birbirleriyle evlenmek istediklerini beyan edecekler” dedikten sonra genç çiftin onayıyla Mehmet ile Zehra’yı karı-koca ilan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şu andan itibaren hayatınızdan ‘ben’ kelimesini çıkarmanızı istiyorum. Bundan sonra hayatınızda ‘biz’ var. Birbirinize karşı olan sevginiz, muhabbetiniz daim olsun. Allah; vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin. Hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra çiftle ve yakınlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.