Hava Durumu

'Bir an önce sıkıntılarımızı çözmeliyiz'

Meriç, Gazişehir Derneği’ni ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2023 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2023 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

Gazişehir İnsani Yardımlaşma Derneği CHP Milletvekili adayı Melih Meriç’i ağırladı. Gaziantep’te yaşayan birisi olarak, şehrin sorunlarını kendisinin de yaşadığını belirten Meriç, “Dertlerimiz aynı.  En kısa zamanda bu çözüm yollarını ortaya koyarak bir şekilde bu dertlerden bu sıkıntılardan kurtulmamız lazım”dedi.
CHP Milletvekili adayı Melih Meriç Gazişehir İnsani Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Meriç, konuşma metni hazırladığını ancak karşılaştığı sıcak ortamdan dolayı içinden geldiği gibi konuşmayı tercih ettiğini belirtti. Melih Meriç “Hayatım boyunca siyasetten uzaklaşmaya çalıştım. Çünkü bir türlü beceremedim siyasi yolları. Kalbimle, sevgimle, kişiliğim değişmeden ki kim o koltuklara oturuyorsa bir şekilde değişiyor. Sizin gibi dostlarımdan, eğer böyle bir değişim olursa uyarın beni lütfen” şeklinde konuşu.
Gaziantepli olduğunu ve bölge halkının yaşadığı sorunları kendisinin de yaşadığını ifade eden Meriç “Dertlerimiz aynı, çözümlerimiz farklı olabilir. En kısa zamanda bu çözüm yollarını ortaya koyarak bir şekilde bu dertlerden bu sıkıntılardan kurtulmamız lazım” dedi.
“Ekonomik Sıkıntılarımız Var” 
Gıda fiyatlarının yüksek olduğundan bahseden ve vatandaşların alışveriş yapmakta zorlandığını söyleyen Meriç “Mutfaklarımızda bir patlama var” dedi. 
Gençlerin en büyük sorunlarının başında işsizlik olduğunu ve liyakatsizlik konusuna değinen Meriç “Bu işsizliğin sebeplerinden bir tanesi de eğer arkanızda bir siyasi babanız yoksa, siyasi tanıdığınız yoksa veya onlara teslim olmayacaksanız, isterseniz imtihanlarda birinci olun ama asla ve asla bir yere gelme şansınız yok. Biz iktidara gelirsek bu hataları yapmayacağız. Adaletli, özgürlüğün olduğu bir yönetim anlayışı belirleyeceğiz” diye konuştu.
Bize Güvenin, İnanın”
Meriç ”Bize güvenin, inanın. Biz belli yaşlara geldik. Hep birlikte çoluk çocuklarımıza güzel bir vatan bırakalım. Bu sorumluluğu üzerime aldığım için bu yola baş koydum siz de bana destek olun” sözleriyle konuşmasını tamamladı.
(Ö.ZOR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.