Hava Durumu

Depremzedeleri Ankara’da yalnız bırakmadı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaşanan deprem felaketinden sonra Gaziantep’ten Ankara’ya yerleşen aileleri ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2023 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaşanan deprem felaketinden sonra Gaziantep’ten Ankara’ya yerleşen aileleri ziyaret etti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ankara’ya ziyaretinde, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ile birlikte depremden dolayı Ankara’ya yerleşen Gaziantepli Saltur ve Özkahraman
Ailelerini ziyaret ederek ailelerle sohbet edip, durumları ile ilgili bilgi aldı.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NDAN SÜRPRİZ ZİYARET
Ankara’daki Gaziantepli aileler tarafından büyük bir heyecan ve mutlulukla karşılanan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak yaşanan üzücü deprem felaketinin ilk gününden bu güne kadar depremzede kardeşlerimizin yanında olduk. Gerek Nurdağı, İslahiye gerekse Adıyaman’daki depremzede kardeşlerimize destek olduk. Olmaya da devam ediyoruz. Ankara ziyaretimizde Pursaklar Belediye Başkanımız Ertuğrul Çetin ile birlikte depremden dolayı Ankara’ya yerleşen Gaziantepli hemşerilerimizi ziyaret ederek sohbet edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olduğu müddetçe yaşadığımız bu acı felaketinde üstesinden geleceğiz inşallah” diye konuştu.
Evlerinde hem Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu hem de Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i ağırlayan Gaziantepliler şaşkınlıklarını gizleyemeyerek “Gaziantep’te sizinle karşılaşmak kısmet olmadı. Ancak burada bizleri ziyaret ederek yalnız bırakmadılar. Başkanımızın Gaziantep’teki hizmetlerinden de memnunuz, ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz” diye
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.