Hava Durumu

Spor camiası ile buluştular

Fadıloğlu ile Bozgeyik; talep ve önerileri dinlediler, soruları yanıtladılar

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte spor camiasıyla bir araya geldi. Hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerinin katıldığı iki farklı organizasyonda sorun, talep ve önerileri dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, kendilerine yöneltilen tüm soruları da yanıtladılar.

Sık sık spor camiasının temsilcileriyle bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ile birlikte Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen; hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerinin iştirak ettiği organizasyona katıldı. Programda söz isteyen hakem, antrenör, sporcu ve sporcu velilerine tek tek söz verildi. İstişare kültürünün önemine vurgu yapılan programda Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Adayı Bozgeyik, talep edilen tüm hizmetlerle ilgili taleplerin karşılanacağı sözünü verdiler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, daha sonra Öğreten Adımlar Projesi kapsamında çalışmalarını Gaziantep Üniversitesi SBF Spor Salonu’nda yürüten öğretmenleri ziyaret etti. Gönüllü öğretmenler aracılığıyla yıl içerisinde yüzlerce öğretmene ücretsiz bir şekilde halk oyunları öğretilmesinin amaçlandığı projenin çalışmalarına katılan öğretmenlerin sorun, talep ve önerilerini dinleyen, sorularını cevaplayan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.