Hava Durumu

“14 MAYIS’TA BAHARI GETİRECEĞİZ”

CHP Gaziantep Milletvekili Vijdan Aktaş, Ramazan Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamasında, “söz 14 mayısta baharı getireceğiz. Ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da size ve ailenize mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum.”dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2023 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2023 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
“14 MAYIS’TA BAHARI GETİRECEĞİZ”

CHP Gaziantep Milletvekili Vijdan Aktaş, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı basın açıklamasında, “Alacakaranlık günlerden geçiyoruz. Salgın, deprem, ekonomik kriz, ekolojik kriz, gıda krizi; kriz, kriz, kriz… Çaresi ise her fırsatta her dik duruşta tazelenen, halkın yükselen umudu olan CHP ve CHP iktidarı. O CHP ‘ki bu ülkenin düşman işgaline uğradığı, ordusunun dağıtıldığı dönemde yedi düvele karşı kurtuluş savaşını vermiş, kurtuluştan kuruluşa uzanan yolun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu koca çınarımız . O çınarki gölgesinde herkesin yeri olduğu kökleri Anadolu’nun tüm birikimlerine kök salmıştır. ”dedi.

Baharın birçok şeyin müjdecisi olduğunu hatırlatan Aktaş, “Bugün de 21 yıllık iktidarın ülkeyi soktuğu ekonomik krize ve yıkım, hiç bir önlem almayarak bir doğa olayı olan depremi afet’e çevirip on binlerce binayı yüz binlerce insana mezar eden tek adama dayalı ucube sisteme karşı SÖZ 14 MAYISTA BAHARI GETİRECEĞİZ!

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da size ve ailenize mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum.”dedi.

Aktaş sözlerini şöyle bitirdi:

“…Memleket isterim

Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;

Kış günü herkesin evi barkı olsun…”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.