Hava Durumu

Bozgeyik’e teşekkür plaketi…

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçmiş dönemde ilçeye yaptığı hizmetlerden ötürü eski Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik’e teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2023 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2023 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazeteekspres.com/
Bozgeyik’e teşekkür plaketi…

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Merveşehir Mahallesi Yasemin Erman Balsu Parkı’nda çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe; AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile birlikte katılım sağladı. Etkinliğe, eski Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik de katıldı. Özellikle Merveşehir Mahallesi başta olmak üzere ilçe geneline yaptığı hizmetlerden ötürü Rıdvan Fadıloğlu, Mehmet Bozgeyik’e teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

HALKIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ
Çocuklar ve gençlerle yakından ilgilenen ve etkinliklerde kendilerine eşlik eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Son 21 yıllık süreç içerisinde hayat standardımız sürekli yukarıya doğru çıktı. Hayat standardımızın yükselmesini devam ettirmek adına biz, halkımızdan destek istiyoruz. Bu konuda Mehmet Bozgeyik ağabeyimin atmış olduğu tohumları, biz de yeşertmeye devam edeceğiz. Mehmet Bozgeyik ağabeyime yürekten teşekkür ediyorum. Onun açmış olduğu yolda hizmetleri artırarak devam ettireceğimize söz veriyorum. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Selimiye Taksi Durağı şoförlerini ziyaret etti. Taksi şoförleriyle sohbet eden Başkan Fadıloğlu ile Başkan Yılmaz, bol ve bereketli kazanç dilediği taksi şoförleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.